Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tüm öğretmenlere hayırlı olsun

Tüm öğretmenlere hayırlı olsun
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bütün öğretmenlere bahtı açık olsun Yeni bir yıl başlıyor, yeni bir eğitimöğretim yılı Bunun hazırlıklarına ve çalışmalarına da yarından itibaren başlıyoruz Yani şu meşhur seminerlerimiztumogretmenlerehayirliolsun5c58ab90cc4a0alt Bütün öğretmenlere çoktan hayırlı olsun diyor, yeni eğitimöğretim yılında herkese başarılar diliyorum Sevgiler Bilge  

Similar threads

Hayırlı Cumalarınız Olsun Mesajları Bu konu; Bahtı Açık Cumalarınız Olsun Mesajları hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bir Cuma gününe daha sağ salim kavuşmuş buluyoruz, Yaradana şükürler olsun Bu şükürlerimizi, hislerimizi ve duygularımızı sevdiklerimizle paylaşabilmek adına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Yeni Yıl Mesajları 2019 yeni yıl mesajları, yılbaşı mesajları 2019, 2019 yılbaşı mesajları Sevgili melekler, yeni yıla özel birbirinden hoş mesajların bulunduğu bu sayfamızdaki kutlama mesajlarıyla yılbaşı gecesi keza sevdiklerinizi mutlu edecek, hem de sevdiklerinizi mutlu etmenin keyfini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Yılbaşı Kutlama Sözleri yeni yıl anma sözleri mesajları burada meleklerim yılbaşında sevdiklerinize akrabalarınıza mail yada cep telefonu yardımı ile mesaj gönderebilirsiniz kızlar Acilen sizler için hoş şekilde hazır sözleri sunuyoruz 1549349805 1549349805...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
2019 En Güzel Yılbaşı Mesajları Burada ! en hoş yeni yıl mesajları, yeni yıl mesajları 2019, 2019 yılbaşı mesajları Sevgili melekler, yeni yıl akşamı en hoş anma mesajlarını sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için buyrun çeşitli yılbaşı mesajlarına 8930 8930...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
yeniyıl msn nickleri!!! Yeniden bir sene başı yaklaşıyor bu sene başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla açılış yapmanızı ve bütün yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum Cümbür Cemaat bir başkasına destek etseydi, herkesin işi yapılmış olur yılbaşı paylaşımlarımızın yılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,704Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt