Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tülin şahinden yılbaşı makyajı

Tülin şahinden yılbaşı makyajı
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tülin şahinden yeni yıl makyajı Ünlü manken Sivaslı Cindy Tülin Şahinden yeni yıl makyajının ipuçlarıtulinsahindenyilbasimakyaji5c4ed7bfb0c05gifalt :tik: :tik: :tik: Doğru bir şekilde uygulanan makyajla yılbaşı gecesinin yıldızı olmanız hiç de zorlama değil Makyajınız kıyafetinizle de düzenli olmalı Makyajı da kıyafetime yerinde tonlarda yaptım Makyajda nelere uyarı edilmesi gerektiğini de peyderpey anlattım 1548670907 1548670907 tulinsahindenyilbasimakyaji5c4ed7c185fd2tulinsahindenyilbasimakyaji5c4ed7c185fd2 tulinsahindenyilbasimakyaji5c4ed7c185fd2 Boynunuz ve kollarınız açıktaysa vücudunuzun bu bölgelerini de renklendirmeyi unutmayın Aksi taktirde ton farkı fazla muhakkak olur Gümüş ve füme tonlarındaki makyaj için göz kapağıma ve göz pınarlarıma silver far sürdüm Gölgeyi ise koyu füme farla yaptım 1548670907 1548670907 tulinsahindenyilbasimakyaji5c4ed7c18bdd0tulinsahindenyilbasimakyaji5c4ed7c18bdd0 tulinsahindenyilbasimakyaji5c4ed7c18bdd0 Bronz bir ten için ipuçları Kış aylarında tenim fazla beyaz duruyor Gözlerime gümüşfüme tonlarında makyaj kullanmak için cildime bronz gösteren bir baz sürdüm Bu Nedenle gümüş füme göz makyajı beyaz tenimde kaybolmayacak Doğal görüntüsü veren deri makyajını kullanmak zordur İşte size ipuçları: En açık renkten en koyu renge dek içinde tüm tonları barındıran kapatıcı palete sahip olmalısınız Bir büyük fondöten ve ince uzun bir kapatıcı fırça ile yüzünüzde çalışmalısınız Rengi yüzünüze tamamen yedire yedire çalışın aksi takdirde sahte durur 1548670907 1548670907 tulinsahindenyilbasimakyaji5c4ed7c22fd38tulinsahindenyilbasimakyaji5c4ed7c22fd38 tulinsahindenyilbasimakyaji5c4ed7c22fd38 Yüzümdeki makyajın uzun zaman spot ışıkları aşağıda dayanması için toz transparan pudrayla sabitledim Normalde bunu o kadar yapmam Fakat sizin alnınız, çeneniz ve burun bölgeniz çok yağlanıyorsa bu yöntemi deneyebilirsiniz Koyu füme farla çalışacağım için göz etrafıma daha ince ve dar bir fırçayla toz pudra yerleştirdim Bilirsiniz koyu far göz altına dökülür ve kir bırakır Bunu engellemek için toz pudra uyguladım İşim bittiğinde pudrayı fırçayla dağıtarak düşen farları yok etmiş oldum Kirpiklerime bol bol maskara sürdüm Alt kirpik diplerimi siyah kalemle boyadım Uzun süre dayanması için üzerine koyu füme far geçtim Son olarak kirpik diplerime eyeliner sürdüm Dudak Boyası olarak gül kurusu rengi seçim ettim Gümüş füme tonlarındaki göz makyajına fazla yakıştırıyorum Natürel ebedi seçenek var Kırmızı dudak boyası da sürebilirdim ya da gözleri daha koyu yapıp açık renk ruj da kullanabilirdim Fakat makyajda da tıpatıp kıyafetinizde olduğu gibi o anki ruh halinize kadar tercih yapmalısınız Ardındaki sıra geldi allık aşamasına Bronz bir allık sürdüm ve tam elmacık kemiklerin üstüne çok hafif pembe tonlu allık uyguladım Pozitif kaçırdığınızda ‘boyalı’ durmamak için allığı sürerken fazla titiz olmalısınız id  

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt