Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tülin Şahin'den Saç Bakım Tüyoları

Tülin Şahin'den Saç Bakım Tüyoları
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tülin Şahin'den Saç Bakım Tüyoları tülin şahin sivaslı cindy güzellik sırları saç bakım sırları çekicilik önerileri bakım önerileri hakkında detaylı bilgiler mekanıcom'da Sivaslı Cindy olarak adını duyaran ünlü manken Tülin Şahin verdiği fazla kilolarıyla adından adamakıllı laf ettirdi meleklerAynı zamanda Türkiye'nin en hoş gülen kadını seçilen Tülin Şahin'den saç bakımı ile ilgili tüyoları sizlerle paylaşıyorum melekler 1548680961 1548680961 tulinsahindensacbakimtuyolari5c4eff06dca76tulinsahindensacbakimtuyolari5c4eff06dca76 tulinsahindensacbakimtuyolari5c4eff06dca76 Kıvırcık saçlarım Başta saçlarımın doğal hali kıvırcık Kıvır kıvır ve kocaman, buklelerimi daha da keskin ülkü getirmek istediğimde köpük ya da jel kullanıyorum • Ürünü sürmeden önce nemli saçlarımı kare açma fırçası ile iyice fırçalıyorum • Dümdüz taradığım saçlarıma seçtiğim ürünü sürüyorum • Bir tarak ile saçlarımı baştan tarıyorum Bunun nedeni ürünün saçın belirlenmiş yerlerinde birikmesini engellemek • Taradıktan daha sonra ellerim ile saçlarımı avuçluyorum ve dalgaları ortaya çıkarıyorum • Haricen çıkacaksam, bir vigo ile kurutuyorum çıkmayacaksam doğal haline bırakıyorum, pek kuruyor • Saçlarımın kıvırcık halini tercih ettiğimde üzerinde, 'kıvırcık saçlara özel' yazan şampuanları tercih ediyorum Kocaman dalgalı saçlarım • Kocaman dalgalı bir model tercih ettiğimde önceliğim yapılı durmaması oluyor • Yıkanmış saçlarıma ilk önce, ısıdan koruyucu mahsul sürüyorum • Kafamı öne atarak ayrıntılarıyla kurutuyorum • Orta büyüklükteki bir fırça ile saçlarıma iri dalgalar veriyorum • Wax, serum veya gloss, o gün canım hangi ürünü sürmek istiyorsa onu sürüp saçlarımı iyice karıştırıyorum Kocaman dalgalı bir fön çekildiğinde siz de kafanızı öne atın ve saçlarınıza şekillendirici ürünü avuçlayarak sürün id • Dalgalı fön çekildiği süre, ürünü saçlarınızı düzelterek ya da çekerek sürmeyin yahut hacmini ve şeklini kaybedersiniz • Keza bu saç modelini tercih ettiğim vakit saçlarımın hacmini koruyacak şampuanlar tercih ediyorum Siz de volümlü saçlar istediğinizde üzerinde, 'hacim', 'volüm' gibi kelimeler yazar şampuanları seçim edin Düz fönlü saçlarım Bir Takım günler o iri saçlarım beni yoruyor! İste o süre canım hemencecik dümdüz fön istiyor Pürüzsüz jilet gibi kaygan dümdüz fönlü saçlar istediğimde ne yapıyorum? • Saçlarımı öncellikle bol nem veren şampuan ile yıkıyorum Benzer şekilde çok yoğun olan bir krem veya bakım sürüyorum Çünkü saçlarımız çok kuru ise, düz fön güzel, sağlıklı ve ışıl ışıl durmaz Siz de benim gibi kuru saçlara sahipseniz, düz fön çektirmek istediğinizde saçlarınıza yoğun bir nem kürü yapın • Islak saçlarıma düz ve pürüzsüz bir görünüş verecek, bir mahsul sürüyorum Bu herif bir mahsul fönün daha başarılı ve daimi olmasını sağlar Bu ürünün üzerine tekrar ısıdan koruyacak bir mahsul sürdükten sonra fön işlemi başlıyor • Düz fön çektireceğim süre saçlarımı fönden önce hafif kurutuyorum, kocaman dalgalıdaki gibi iyice yok Düz saçlar istediğimde fönüm en büyük tepe, metal uçlu fırça ile çekiliyor Çünkü metal fırça saçların daha parlak görünmesini sağlıyor Bir Takım günler saç düzleştirici kullandığım da oluyor Evde, seyahatlerimde mutlaka kendi saç düzleştiricim vardır, fantastik pratik! • Fönüm bittikten daha sonra saçımın geneline parlatıcı bir mahsul sürüyorum Bu bir gloss ya da serum olabilir Öneri: Zaten saçlarım hacimli değil, düz fön çektirince tamamen yapışıyor diyorsanız işte size sırrı: Saç diplerinize köpük sıkın Fönün peşinde diplerinize krepe attırıp, krepelerin üstüne saç spreyi sıktırın ve anında fön ile spreyi kurutun Bütün bunlar diplerinize uzun vakit hacim verecek işlemlerdir Uzunlu kısalı kâküllü saçlarım Saçlarımda radikal değişiklikler yapmıyorum biliyorsunuz fakat küçük bir değişiklik gerçekleştirmek istediğimde uzunlukısalı kâküllü bir model seçim ediyorum Kâküllerim, istediğim tarafa atarak kullanabileceğim şekilde kesiliyor  

858,505Konular
982,687Mesajlar
33,050Kullanıcılar
HelsinkiSon üye
Üst Alt