Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tulin Şahin Nasıl Kilo Verdi

Tulin Şahin Nasıl Kilo Verdi
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tulin Şahin nasıl kilo verdi
Tulin Şahin rejim

Bir yıl icinde tam 21 kilo veren Tulin Şahin işin sırrını hazırladığı 3 kitapla anlatıyor Kitaplarında nasıl kilo verdiğini ve nasıl kilo verilmesi gerektiğini anlatan Tulin Şahin'de ipucları

*İstediğinizi yiyin ama porsiyonu kucuk olsun
*Acıktığınızda bol bol meyve yiyin, regl doneminde canınız cikolata istediğinde meyve tuketin
*Kendinizi zayıf biriymiş gibi hissedin ve boylece motive olun
*Ne yerseniz yiyin 21 kere ciğneyin
*Bol bol yuruyun Bir yere giderken bir durak once inin ve yuruyun Bunu alışkanlık haline getirin
*Kilo vermek istiyorum diyerek takıntılı olmayın
*Kendinize inanın ve 'Ben başaracağım' diyerek umudunuzu asla yitirmeyin
*'Gercekten ac mıyım?' diye kendinize sorun Acıktıkca yemek yiyip yediklerinizin tadına varın
*Ellerinizi abur cubur yemekten kurtarmak icin bir şeylerle oyalayın, resim yapıp yazı yazın ya da orgu orun
*Elinizin altında surekli su bulundurun

Selulitlere olum
Zayıflarken selulitlerine de savaş acan Şahin, uyguladığı yontemi şoyle anlatıyor: 25 miligram susam ya da bademyağına, bir tane mandalinanın suyu ve 5 damla lavanta karıştırarak sorunlu bolgeye surup sert bir lif ya da masaj fırcasıyla masaj yapıyorum Bu uygulamayı sabah ve akşam olmak uzere gunde iki kere tekrarladım, sonuc inanılmazdı

858,505Konular
982,678Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt