Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TÜİK'ten Önce ENAG Açıkladı: Hiperenflasyona Adım Adım Değil Koşuyoruz!

TÜİK'ten Önce ENAG Açıkladı: Hiperenflasyona Adım Adım Değil Koşuyoruz!
0
81

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-d11fb7f92cffbc4f79a5fc73adb955a48ae8d7ab.jpg

Resmi verileri 10.00'da bugün TÜİK açıklamadan her ay olduğu gibi ENAG enflasyon verisini açıkladı. ENAG geçen ay açıkladığı aylık yüzde 5,44 yıllık bazda da %123,80 olan enflasyonun bu ay yükselişine devam ettiği görüldü.

ENAGrup Tüketici Fiyat Fiyat Endeksi Mart'ta %11.93 arttı: Yıllık % 142,63

ENAGrup Tüketici Fiyat Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Mart ayında %11,93 arttı.

Bir grup akademisyen tarafından Türkiye'deki enflasyonun saatlik, günlük ve aylık olarak açıklanması amacıyla kurulan Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) verilerine göre, E-TÜFE’deki son 12 aylık artış oranı ise %142,63 olarak gerçekleşti.

Similar threads

ENAGrup Tüketici Fiyat Fiyat Endeksi Şubat'ta %5.44 arttı Yıllık enflasyon yüzde 123,80! ENAGrup Tüketici Fiyat Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Şubat ayında %5,44 arttı. Bir küme akademisyen tarafından Türkiye'deki enflasyonun saatlik, günlük ve aylık olarak açıklanması maksadıyla kurulan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
ENAGrup Tüketici Fiyat Fiyat Endeksi Ocak ayı enflasyonunu açıkladı. ENAG enflasyonu yüzde 115 ENAGrup Tüketici Fiyat Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Ocak ayında %15.52 arttı. Bir küme akademisyen tarafından Türkiye'deki enflasyonun saatlik, günlük ve aylık olarak açıklanması hedefiyle kurulan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Enflasyon Araştırma Gurubunun (ENAG) aralık ayı enflasyonunu yüzde 19.35 yıllık enflasyonu ise yüzde 82.81 olarak açıkladı. Akademisyen ve ekonomistlerin oluşturduğu ENAG, milyonların beklediği aralık ayı enflasyonunu yüzde 19.35 olarak açıkladı. ENAG’a nazaran 2021 enflasyonu ise yüzde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Akademisyen ve ekonomistlerden oluşan Enflasyon Araştırma Grubu (ENAGrup), ekim ayı enflasyon verilerini açıkladı. TÜİK'in yüzde 19.89 olarak açıkladığı yıllık enflasyon için ENAG yüzde 49.87 açıklamasını yaptı. ENAG'ın rakamları ise TÜİK'ten çok farklı Enflasyon Araştırma Grubu'nun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) her ayın 3'ünde enflasyon oranını açıklıyor. Bu ay 2021 yılı için açıklanan oran 36,08 olurken, ENAG yüzde 82,81 açıkladı. Son dönemde Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) da yine her ay, kendi hesapladığı enflasyon oranıyla kamuoyunun karşısına çıkıyor.  Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,523Konular
981,275Mesajlar
31,128Kullanıcılar
offfSon üye
Üst Alt