Tuba ünsal tatli bir kiz degilimdedi! tuba ünsal seker degilim tuba ünsal bosaniyormu tuba ünsal baştan gebe Sevgili melekler ekranlarin sevilen dizisi tövbeler tövbesinde rol alan eski manken Tuba Ünsal su aciklamada bulundu göründügüm gibi seker kiz degilim bütün bir şehirliyim ve İstanbul gibiyim, her şeye rağmen bir sosyal hayatım vardedi 1548647360 1548647360 tubaunsaltatlibirkizdegilimdedi5c4e7bc53de25tubaunsaltatlibirkizdegilimdedi5c4e7bc53de25 tubaunsaltatlibirkizdegilimdedi5c4e7bc53de25 * Bütün bir şehirliyim İstanbul gibiyim gerçekte Her şeye karşın bir sosyal hayatım var Çoluk çocuk, meslek zorlama, müzikal, çekimler, diziler derken fazla yoğun bir tempo içinde olduğumu söyleyebilirim Lakin ona rağmen mutlaka arkadaşlarıma vakit ayırıyorum, kaçırmak istemediğim partilere gidiyorum, bir kadeh içki içip huzurla yatağıma girebiliyorum Neyse ancak hayatımın aşkı Murat, tüm bunları anlayışla karşılıyor Yaşıyorum işte * İç dünyam hiç o kadar dıştan göründüğü gibi şeker bir kıza ait yok Yeri geldi uzun saatler niyetlenmek istemediğim için Çarkıfelek’te çalıştım O zaman yakın çevrem kulaklarına inanamayıp “Delirdin her hâlükarda’’ dedi Halbuki sadece çok yorulmadan basit para istiyordum Sonradan alıp başımı New York’a gittim Lakin tüm bunlar şu an gördüğün Tuba’yı yaratan katmanları oluşturdu Yani anlayacağınız ben elbette bir şeker kız değilim * Tuttuğunu koparan bir tiptim Bana ikizim kadar benzer bir ablam var İşte o bütün bedenen göründüğü gibidir tek başına sokağa çıkamaz Birincil erkek arkadaşıyla evlendi 23 yaşında çocuk yaptı 10 senedir anne Lakin ben farklıyım Hayatın getirdiği bir sertlik var bende Yalnız büyüdüm Çok güç şartlarda çalıştım 16 yaşındayken cebimde 2000 frank parayla Paris’e modellik yapmaya gittim örneğin * Hayatımı özgürce yaşadım, öteki yana da işimi yaptım Çekimin bittiği andan itibaren sürekli hayatım kimseyi ilgilendirmez * 9 aylık hamileyken gece kulübüne gidiyordum Fiilen çok basit bir hamilelik geçirdim Hiçbir sıkıntım, stresim yoktu * Gebelik anlatılmaz yaşanır! Çocuk kararını eşim Murat’ın cesaretlendirmesiyle aldık Çocuğumuzun olmasını çok istiyorduk ‘KOLAY DÜŞÜNÜRÜM’ * Çocuk yapmanın bir kadının hayatını sahiden fazla değiştirdiğine inanmıyorum Büyük bir yükümlülük var, şahane bir sevgi var; içten, ama bir yandan hayatınıza devam etmek zorundasınız Ben bunu yapmaya çalıştım Ben tekrar tekrar son derece basit düşünen biri oldum Hayatımda iki gün defalarca spora gitmiş biri değilim Sebzemeyve ayrımı nedir? Ne kadar vitamin almalıyım? Bu soruların cevaplarıyla ilgilenmiyorum Reel hayatta bunlar değil ‘Benim Tatlı Komposto Günlüğüm’ kitabında sadece hayatın içinden sıradan bir genç kız hamile kaldığında neler yaşar bunun cevabını saptamak istedim * Sare bir ‘proje bebek’ değil Sadece onunla tatlı, güzel, fazla bir süreç aşmak istiyorum O zaten alacağını alır hayattan I Çok alışılmış olacak fakat ben çocukken bile cebimdeki paranın yarısını paylaşırdım Facebook ve Twitter’ı onu yedim, bunu izledim yerine böyle bir meslek için kullanmanın daha akıllıca olduğunu düşünüyorum Evet, partileyip eğlenelim elbette Ama gözümüzü dünyaya bu dek kapalı tutmayalım * İdeal bir dost olduğum söylenemez Çok sosyal görünmeme karşın içimde öbür bir dünya var gerçi kasten kimseyi incitmemeye çalışırım Yardıma ihtiyacı olduğunu duyduğum herkese iki elim kanda olsa destek ederim En yakın arkadaşımı dört ay görmediğim zamanlar oluyor örneğin Lakin ara sıra de yeni tanıştığım bir insanla oturup yedi saat vakit geçirdiğim oluyor Böyle ilginç bir güven duygum var Rahmetli babam, “İnsanlara güvenmeden yaşayacağına güvenip kazık ye derdi Mottom bu BÜYÜYÜNCE AZRA AKIN OLACAĞIM* Elit Model yarışmasına katıldım lakin kazanamadım Azra Akın, birinci oldu Azra esas çıkışını seneler daha sonra katıldığı alımlılık yarışmasıyla yaptı fiilen İşin tuhafı hâlâ her katıldığı yarışmada birinci oluyor Elite Model Look birincisi, Türkiye Güzeli, Dünya Güzeli Son olarak bir dans yarışmasında birinci oldu Büyüyünce Azra Akın almak istiyorum! * Doğrusu bu sektörde başlangıçta seçici elde etmek güç Sektörün sana dayattığı işleri almak zorundasın * Ben özel hayatımda kesintisiz değişen biriyim Her gün yeni bir Tuba var Dolayısıyla bu durum insanların hoşuna gidiyor Bu yüzden de kesintisiz izlenebilir ve takip edilebilir biri haline geldiğimi düşünüyorum id
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.