Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuba Buyukustun Kimdir, Resimleri

Tuba Buyukustun Kimdir, Resimleri
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tuba Buyukustun Hayatı Fotoğrafları

Tuba Buyukustun Hakkında Bilgi ve Resimleri

5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu İstanbul Ozel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Guzel Sanatlar Universitesi Sahne Dekorları ve Kostum Tasarımı bolumunden mezun oldu Universitede okurken filmlerinde rol aldı Yonetmen Tomris Giritlioğlu ile tanıştıktan sonra oyunculuğa başladı

imagestubabuyukustunkimdirresimleri5b084618883e6

imagestubabuyukustunkimdirresimleri5b08461997310

imagestubabuyukustunkimdirresimleri5b08461aa803f

imagestubabuyukustunkimdirresimleri5b08461bad97a

Similar threads

Tuba Buyukustun Kimdir Biyografisi Tuba Buyukustun 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu İstanbul Ozel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Guzel Sanatlar Universitesi, Sahne Dekorları ve Kostum Tasarımı bolumunden mezun oldu Universitede okurken filmlerinde rol aldı Universiteyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Tuba Buyukustun Hayatı Tuba Buyukustun Biyografisi Tuba Buyukustun 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğduTuba Buyukustun Mimar Sinan Universitesi Sahne Dekorları ve Kostum Tasarımı bolumunden mezun oldu Universitede okurken filmlerinde rol aldı Yonetmen Tomris Giritlioğlu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Tuba Buyukustun, 5 Temmuz 1982 tarihinde dunyaya gelmiştir Ailesi Erzurum kokenlidir ama kendisi İstanbul ’da doğmuştur İstanbul Ozel Doğuş Okulları ’ndan ve Mimar Sinan Universitesi Sahne Dekorları ve Kostum Tasarımı bolumunden mezun oldu Tuba Buyukustun, Universitede okurken filmlerinde rol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Tuba Büyüküstün Hayatı Fotoğrafları Tuba Büyüküstün Hakkında Data ve Resimleri 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu Üniversitede okurken filmlerinde rol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
tuba büyüküstün resimleri Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu Üniversitede okurken filmlerinde rol aldı Üniversiteyi bitirdikten daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt