Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TTNet Vitamin Lise

TTNet Vitamin Lise
0
197

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
TTNet vitamin lise nedir diye merak ediyorsanız, TTNet Vitamin Lisenin bana ne gibi bir faydası olacak diye düşünüyorsanız işte size evde okul, nette okul TTNet Vitamin Lise

TTNET Vitamin Lise, şahsi öğrenme yolu sunan, senin ihtiyaçlarını anlayan zeki bir eğitim yardım aracıdır Sana okul eğitiminde, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Sıralama Sınavları'na (LYS) yönelik hazırlıklarında yardımcı olur Seri ve pratik bir ders alıştırma alanı sunar

nasıl calısır

TTNET Vitamin Lise, Millî Eğitim Bakanlığı'nın öğretim programıyla uyumludur Konuları temel bilgilerden başlayıp en ince detayına değin aşamalı olarak anlatarak seni lüzum okul sınavlarına, gerekse ÖSYS'ye eksiksiz hazırlar Başarıya açılan yolda belirli adımlarla ilerlersin, kendine duyduğun güveni perçinlersin

TTNET Vitamin Lise, lise 9 ve 10 derslik seviyesinde aşağıdaki dersleri kapsar:

* Matematik
* Fizik
* Kimya
* Biyoloji
* Dil ve Anlatım
* Tarih
* İngilizce Öğrenim Paketi *

Similar threads

TTNet vitamin lise nedir diye merak ediyorsanız, TTNet Vitamin Lisenin bana ne gibi bir faydası olacak diye duşunuyorsanız işte size evde okul, nette okul TTNet Vitamin Lise TTNET Vitamin Lise, kişiye ozel oğrenme yolu sunan, senin ihtiyaclarını anlayan akıllı bir eğitim destek aracıdır Sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ttnet Vitamin İlköğretim Fiyatı Ttnet Vitamin İlköğretim Ücreti Kaç Tl Milli Eğitim Bakanlığına göre hazırlanmış olan TTNet Vitamin, internet kullanıcılarına İlköğretim Lise online eğitim veren bir internet aracıdır Bu buluş tamamen derslerini takip edebilir ve çocuğunuzun eğlenerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ttnet Vitamin İlköğretim Aza Olma Ttnet Vitamin İlköğretim Nasıl Aza Olunur Vitamin İlköğretim, 4, 5, 6, 7 ve 8 sınıflar için Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji, TC İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük derslerini içerir Dersler, Milli Eğitim Bakanlığı öğretim programıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Ttnet Vitamin İlkoğretim Fiyatı Ttnet Vitamin İlkoğretim Ucreti Kac Tl Milli Eğitim Bakanlığına gore hazırlanmış olan TTNet Vitamin, internet kullanıcılarına İlkoğretim Lise online eğitim veren bir internet aracıdır Bu yenilik sayesinde derslerini takip edebilir ve cocuğunuzun eğlenerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Ttnet Vitamin Uye Olmak Ttnet Vitamin Nasıl Uye Olunur Milli Eğitim Bakanlığına gore hazırlanmış olan TTNet Vitamin, internet kullanıcılarına İlkoğretim – Lise online eğitim veren bir internet aracıdır Bu yenilik sayesinde derslerini takip edebilir ve cocuğunuzun eğlenerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt