Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TTNet Vitamin Lise

TTNet Vitamin Lise
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
TTNet vitamin lise nedir diye merak ediyorsanız, TTNet Vitamin Lisenin bana ne gibi bir faydası olacak diye duşunuyorsanız işte size evde okul, nette okul TTNet Vitamin Lise

TTNET Vitamin Lise, kişiye ozel oğrenme yolu sunan, senin ihtiyaclarını anlayan akıllı bir eğitim destek aracıdır Sana okul eğitiminde, Yuksekoğretime Geciş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavları'na (LYS) yonelik hazırlıklarında yardımcı olur Hızlı ve pratik bir ders calışma alanı sunar

nasıl calısır

TTNET Vitamin Lise, Milli Eğitim Bakanlığı'nın oğretim programıyla uyumludur Konuları temel bilgilerden başlayıp en ince detayına kadar kademeli olarak anlatarak seni gerek okul sınavlarına, gerekse OSYS'ye eksiksiz hazırlar Başarıya acılan yolda emin adımlarla ilerlersin, kendine duyduğun guveni percinlersin

TTNET Vitamin Lise, lise 9 ve 10 sınıf seviyesinde aşağıdaki dersleri kapsar:

* Matematik
* Fizik
* Kimya
* Biyoloji
* Dil ve Anlatım
* Tarih
* İngilizce Oğrenim Paketi

Similar threads

TTNet vitamin lise nedir diye merak ediyorsanız, TTNet Vitamin Lisenin bana ne gibi bir faydası olacak diye düşünüyorsanız işte size evde okul, nette okul TTNet Vitamin Lise TTNET Vitamin Lise, şahsi öğrenme yolu sunan, senin ihtiyaçlarını anlayan zeki bir eğitim yardım aracıdır Sana okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Ttnet Vitamin İlkoğretim Fiyatı Ttnet Vitamin İlkoğretim Ucreti Kac Tl Milli Eğitim Bakanlığına gore hazırlanmış olan TTNet Vitamin, internet kullanıcılarına İlkoğretim Lise online eğitim veren bir internet aracıdır Bu yenilik sayesinde derslerini takip edebilir ve cocuğunuzun eğlenerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Ttnet Vitamin Uye Olmak Ttnet Vitamin Nasıl Uye Olunur Milli Eğitim Bakanlığına gore hazırlanmış olan TTNet Vitamin, internet kullanıcılarına İlkoğretim – Lise online eğitim veren bir internet aracıdır Bu yenilik sayesinde derslerini takip edebilir ve cocuğunuzun eğlenerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ttnet Vitamin İlkoğretim , Milli Eğitim Bakanlığına gore hazırlanmış olan TTNet Vitamin, internet kullanıcılarına ( İlkoğretim – Lise ) online eğitim veren bir internet aracıdır Bu yenilik sayesinde derslerini takip edebilir ve cocuğunuzun eğlenerek derslerini oğrenmesini sağlayabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Ttnet Vitamin İlkoğretim Uye Olma Ttnet Vitamin İlkoğretim Nasıl Uye Olunur Vitamin İlkoğretim, 4, 5, 6, 7 ve 8 sınıflar icin Turkce, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji, TC İnkılap Tarihi ve Ataturkculuk derslerini icerir Dersler, Milli Eğitim Bakanlığı oğretim programıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt