Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geride bıraktığımız yıllarda piyasaya sürülen ilk oyunuyla başarılı bir çıkış yakalayan ilk Trine oyunu, gelen olumlu eleştirilerden sonra üçleme haline getirilmiş ve oyunculara masalsı bir maceranın perdesini aralamıştı. Geçtiğimiz dönemlerde sürpriz bir şekilde duyurulan dördüncü oyun ise yeni...
arkadaşlar daha once pcde gta4 çok iyi çalışıyodu fakat format attıktan sonra atinin yeni driverını yükledim şimdi social clupı açarken RGSC bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor hatası veriyor kaçsaattir uğraşıyorum çozemedim yardım ederseniz sevinirim
Trine serisi 10. yılını artta bırakıyor. Bu türlü söyleyince velev istemez şaşırıyor insan, tereddüt edip denetim edesi geliyor. Yapımcıları bu 10. yılı serinin yeni halkası, Trine 4: The Nightmare Prince'le taçlandırmak istemişler ve çok da güzel yapmışlar. Üçüncü oyunda bir ölçü hayal...
arkadaşlar ben ve arkadaşım minecraft oynuyoruz
*version 172
*onun bilgisayarı windows 81
*benimki xp sp2
*hamachi ile oynuyoruz
*server ayarlarını yapıyorum ve kuruyorum
*Ben girebiliyorum fakat o girince sunucuya bağlanıyor diye bi 1015 saniye kalıyor
*sonra connectiontimedout hatası...
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve bu konuyu nereye açıcagımı bilmiyorum :S Fakat yardım ederseniz sewinirim Ben gta san andreas'a bitirilmiş oyun dosyasını indirdim fakat tam yüklerken hata raporu veri0 ve kayıtlı oyuna giremiyorum Lütfen yardımmm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.