Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tren ve öküzün aralarında ki aşk dolu diyaloglar

tren ve öküzün aralarında ki aşk dolu diyaloglar
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
tren ve öküzün arasında ki aşk batmış diyaloglar Öküz: Kara trenim kömürüne kurban olduğum bizim aşkımızı kıskanan bir takım kesimler var beni fazla sinirlendiriyorlar!! ​ Tren: Bağlı kıskanacaklar ben ne vakit geçsem sen derhal pencereye çıkıp bana bakıyorsun ​ Öküz: Ne yani istemiyormusun yahut sana anlamlı anlamlı bakmamı? ​ Tren: Yaa isterim natürel lakin üzerimde oturan yolcular şuna bak öküz gibi buraya bakıyordiyorlar kıskanıyorum seni ​ Öküz: * utandırdın şimdi beni ​ Tren: Utanma öküzüm utanma seninle biz daha ne bakışmalar yapacagız ne bakışmalar bizi kıskanacaklar arkamızdan öküzün trene baktıgı gibi bakışıyorlar diye nameler yapacaklar elalem kıskansın bizim sevdamız asırlarca daha devam eder ​ Öküz: Benim en fazla hangi bakışımı seviyorsun ​ Tren: Hani bir öküz gibi olanı varya o bakışına eriyorum işte ​ Öküz: Kara trenim benim, Allah cuf cufuna zeval vermesin ​ Tren: Öküzüm benim Allah bakışlarını başka ulaşım araçlarına çevirtmesin 1549153252 1549153252 trenveokuzunaralarindakiaskdoludiyaloglar5c5633e966889trenveokuzunaralarindakiaskdoludiyaloglar5c5633e966889 http:wwwtatliaskimcomimagessmiliessmilegif ​  

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt