tren ve öküzün arasında ki aşk batmış diyaloglar Öküz: Kara trenim kömürüne kurban olduğum bizim aşkımızı kıskanan bir takım kesimler var beni fazla sinirlendiriyorlar!! Tren: Bağlı kıskanacaklar ben ne vakit geçsem sen derhal pencereye çıkıp bana bakıyorsun Öküz: Ne yani istemiyormusun yahut sana anlamlı anlamlı bakmamı? Tren: Yaa isterim natürel lakin üzerimde oturan yolcular şuna bak öküz gibi buraya bakıyordiyorlar kıskanıyorum seni Öküz: * utandırdın şimdi beni Tren: Utanma öküzüm utanma seninle biz daha ne bakışmalar yapacagız ne bakışmalar bizi kıskanacaklar arkamızdan öküzün trene baktıgı gibi bakışıyorlar diye nameler yapacaklar elalem kıskansın bizim sevdamız asırlarca daha devam eder Öküz: Benim en fazla hangi bakışımı seviyorsun Tren: Hani bir öküz gibi olanı varya o bakışına eriyorum işte Öküz: Kara trenim benim, Allah cuf cufuna zeval vermesin Tren: Öküzüm benim Allah bakışlarını başka ulaşım araçlarına çevirtmesin 1549153252 1549153252 trenveokuzunaralarindakiaskdoludiyaloglar5c5633e966889trenveokuzunaralarindakiaskdoludiyaloglar5c5633e966889 http:wwwtatliaskimcomimagessmiliessmilegif
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.