Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trans Bir Birey Olduğunu Açıklayan Elliot Page Yeni Görüntüsü ve Açıklamaları ile Herkesi Şaşırttı!

Trans Bir Birey Olduğunu Açıklayan Elliot Page Yeni Görüntüsü ve Açıklamaları ile Herkesi Şaşırttı!
0
66

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-3201b77b2d0bb3fd1ae15f7e1a65e61ec8b47f23.jpg

Yıllarca olmak istemediği biri üzere rol yapmış...
Kaynak:

Inception ve X-Men sinemalarıyla tanıdığımız ünlü oyuncu Elliot Page'i biliyorsunuzdur.

Ünlü oyuncu daha evvel transeksüel olduğunu tabir ederek ismini değiştirdiğini duyurmuştu.

Eski ismi Ellen Page olan oyuncu yaptığı duyuruda artık isminin Elliot olduğunu söylemişti.

Biz de sizlere bu içeriğimizde açıklamasının tüm ayrıntılarından bahsetmiştik.

Elliot Page aylar sonra Time Mecmuası için kamera karşısına geçti ve röportaj verdi.

Yeni manzarası ile herkesi şaşırtan Elliot Page, röportajda özel hayatından, aldığı karardan ve kimsenin bilmediği birçok şeyden bahsetti.

Birinci sefer 9 yaşında saçlarını kısa kestirmesine müsaade verilmiş Elliot'ın ve tam o anda 'erkek gibi' hissetmiş.

"Erkek olmak istiyordum. Bir gün anneme olup olamayacağımı sordum. 10 yaşında profesyonel olarak oyunculuk yapmaya başladığım için saçlarımı tekrar uzattım."

Hayatının bu noktaya geldiği için hakikaten minnettar ve heyecanlı hisseden Elliot, çok korktuğunu da belirtiyor.

2018 yılında evlendiği Emma Portner ile bu yıl boşanan 33 yaşındaki Elliot Page, geçirdiği değişim için 'Şimdi tam olarak hissettiğim kişi oldum.' diyor.

Ayrıyeten ABD Lideri Joe Biden için de şunları lisana getiriyor:

"Başkan Joe Biden, transseksüel askerlerin açıkça hizmet etme hakkını geri getirdi ve Hollywood'da translar ekranda hiç bu kadar manalı vakit geçirmemişti."

Elliot Page Time Mecmuası'nın kapağında yer alan birinci trans erkek olarak tarihe geçti. Umarız daima memnun olur.

Zerrin Özer, Kimin Tecavüz Ettiğini ve Yıllardır Neden Siyah Gözlük Taktığını Armağan Çağlayan'da İtiraf Etti

Zımnî Defterleri Açıyoruz! Seks Oyuncakları Konusunda Yaratıcılıklarını Konuşturan Dünyaca Ünlü Bayanlar

Bayrakları Asıyor muyuz? Sansasyon Kraliçesi Cardi B Hayatının Bir Türk Sayesinde Değiştiğini Lisana Getirdi!