Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Trafikte Evlenme Teklifi Aldım

Trafikte Evlenme Teklifi Aldım
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Trafikte Evlenme Teklifi Aldım Fulya Zenginer,Fulya Zenginer fotoğrafları ve röportajın devamını burada kızlar Ekranların hayran eden yüzü(çok hoş bir hanımefendi kesinlikle) olan ve kendisini Ufak Kadınlar dizisiden sonra şimdilerde ise Tövbeler Tövbesi ( :wwwbilgilihocamcomreytinglidiziler184496tovbelertovbesidizikonusuhtml )dizisinde ekranlarda gördüğümüz hoş gözlü oyuncu fulya zenginer kendisi ile ilgili birçok bilinmeyenleri anlattıİşte sizlere haberin devamını arkadaşlar 1548647968 1548647968 trafikteevlenmeteklifialdim5c4e7e24b03d8trafikteevlenmeteklifialdim5c4e7e24b03d8 trafikteevlenmeteklifialdim5c4e7e24b03d8 Bakırköy Lisesi’nden mezunmuşsunuz, eğitiminize devam ediyor musunuz? Evet, Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde okuyorum Neden oyunculuk eğitimi olmak yerine bu bölümü seçim ettiniz? Diğer bir fazla olsun, ekstra bir şeyler öğreneyim istedim İyi de oldu, hoş bir bölüm Geçmişte Aytekin Itina’den tiyatro eğitimi almıştım Yine devam etmek istiyorum lakin şu lahza setlerde eğitim aldığımı düşünüyorum, görerek öğrenmek istiyorum Oyunculuk kendimce duygu keşfi, bu yüzden muhakkak tekniklere bağlı kalıp bir şeylerin üzerime yapışmasını istemiyorum Bir dönem sunuculuk yapmışsınız, oyunculuğa geçişiniz nasıl oldu? Gerçekten sunuculuk yapmadım Cine5’te yayınlanan bir programda yalnızca bir birim konuk sunucu oldum Cine5’te çalışanlar bile orada sunuculuk yaptığımı zannediyormuş! Oyunculuk ise hayalimdi Bu konuda hem çok mücadele verdim hem de şansım yaver gitti GECE BİLE SETTE OLMAYI SEVİYORUM Biz sizi “Minik Kadınlar dizisiyle bilinen, öncesinde neler yaptınız? Ailem öncelikle liseyi bitirmemi istediği için oyunculuğa 17 yaşında başladım “İki Aile dizisinde ve “Doktorların iki bölümünde rol aldım Dizilerle başladınız, bundan sonra bambaşka işler yerine getirmek istemiyor musunuz? Doğrusu bir sinema filminde oynamayı çok istiyorum diğer taraftan bu yıl fazla güzel bir tiyatro oyunu teklifi geldi fakat kafamı sadece oraya vermem gerekiyordu, kendimi hazır hissetmedim Dizilerde oynamayı seviyorum O kargaşayı, gece saat 0200’de sette olmayı deha seviyorum Her gün bu işi yaptığım için şükrediyorum Kayıt için “3, 2, 1 diye sayılırken, “İyi fakat buradayım diyorum “Minik Kadınlar dizisiyle çıkış yaptınız O işin uzun soluklu olması sizi nasıl etkiledi? Kariyerimdeki en yüksek basamak “Minik Kadınlardı O diziye başlamamın da ilginç bir hikâyesi var; “İki Ailede oynayacağım gün annem yürek krizi geçirmişti, yoğun bakımdaydı Saat 0200’de sete gitmem gerekiyordu 0100’de annem beni bakmak istemiş, yanında çağırdı “O sete gideceksin dedi Ben de gittim, neşeli bir kızı oynadım, çekimler bitince de birdenbire ağlamaya başladım “Minik Kadınlar için görüşmeye gideceğim dönemde de annem hastanedeydi, ben de yanında kalıyordum Onu ayrılmak istemediğimden görüşmeye gidemeyeceğimi söyledim Annem yeniden “Gideceksin dedi Açıkçası hiç umudum yoktu seçileceğimden fakat annem iki sefer de beni ikna etti, ikisi de hoş sonuçlandı Annemin sözünden çıkmıyorum artık TRAFİKTE EVLENME TEKLİFİ ALDIM id Güzelliğiniz fazla konuşuluyor ama bilhassa internetteki sözlüklerde sizin için “tipik Türk kızı yorumunu yapmışlar “Tipik Türk kızı edinmek hakkında siz ne düşünüyorsunuz? (Gülüyor) Evet, kilomla ilgili açıklama yapmışlar Tipik Türk kızı almak suç mu? Evet, kesin bir maddi yapımız var lakin bunu neden sevmeyi öğrenemiyorlar bilmiyorum “Ben bu kızla evlenirim diyenler de var Hiç sokakta evlilik teklifi aldığınız oldu mu? Trafikte aldım bir defa İstanbul trafiği malum, yandaki arabadan biri “Evlen benimle demişti Utandım natürel Yolda çoğunlukla ablalar, teyzeler çevirip öpüyor Oyunculukta sınırlarınız var mı? Yapmayacaklarımı biliyorum Öpüşmez misiniz örneğin? Bu soruyu iki sene önce sorsanız, cevabım “Hayır olurdu fakat bundan böyle bambaşka düşünüyorum Çünkü artık bu işin ne olduğunu çözdüğümü hissediyorum Senaryonun neye hizmet ettiği kayda değer “Bu akıcılık içten bir amaca hizmet ediyor dersem, öyle bir hudut koymam Ben hep işimle gündeme gelmek istiyorum Onun dışarıda bir barınak açmayı ve kitap yazmayı planlıyorum, bunlarla konuşulayım istiyorum Niçin barınak açılmak istiyorsunuz? Hayvanlara yardımcı olmak istiyorum Benim de iki köpeğim var Pet shop’lara çok karşıyım, iki köpeğimi de pet shop’larda görünce o küçük kafeslerde kalmalarını istemedim Satılacaklarsa daha iyi koşullarda satılabilir hayvanlar Kurmak istediğim barınakta da sokakta yardıma fakir durumda olanları toplamak istiyorum Nasıl bir kitap yazmayı planlıyorsunuz peki? Yıllardır sonunu getiremediğim bir hikâyem var Bir gün bitirirsem ve herkesin okumasını istersem, çıkarırım “Kitap yazdı densin diye yazmıyorum bu kitabı Zaten çocukluğumdan beri hikâyeler yazarım ÖFKEMİ EĞİTTİM Bir süredir “Tövbeler Tövbesinde rol alıyorsunuz Canlandırdığınız Fidan karakterini diziyi izlemeyenlere nasıl anlatırsınız? Fidan, ütopik olmayan, reel bir kişilik İnsanları kırmak istemiyor Fidan’ın bazı yönleri bana benziyor; benim önceki sinirli halime Ben de bir anda patlar, dünya başıma yıkıldı zannederdim fakat hemen öfkemi eğittim SUYUN ALTINDA RENKLER BİR DIĞER Dalış eğitimi alıyormuşsunuz Tatile gitmeyi çok seven biri değilim ama bir yanlamasına da kafamı boşaltmam gerekiyor Yüzmeyi fazla seviyorum, beş ay önce bir tanıdığımın tavsiyesi üstüne dalış yapmaya başladım Hemen de dalış hocası olmak istiyorum Niçin? Çünkü benim hocamla aramda inanılmaz bir bağ var Bir başkasıyla da benim aramda böylece bir tahvil oluşmasını istiyorum Suyun altı fazla bambaşka bir dünya Orada renkler diğer, duygular başka Nerelerde daldınız şimdiye kadar? başta Saros Körfezi’nde, daha sonra da Ayvalık’ta daldım  

858,505Konular
982,806Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt