Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

trafik kazalarının en büyük 5 nedeni

0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Genelde trafik kazalarında etken olan faktörleri şu başlıklar aşağı biriktirmek mümkündür

1 İnsan faktörü
2 Yol ve trafik yoğunluğu faktörü
3 Araç teçhizat faktörü
4 Coğrafi ve iklimsel etmen
5 Trafik yönetim,denetleme ve uygulaması *

Similar threads

trafik kazalarının en buyuk 5 nedeni Genelde trafik kazalarında etken olan faktorleri şu başlıklar altında toplamak mumkundur 1 İnsan faktoru 2 Yol ve trafik yoğunluğu faktoru 3 Arac donanım faktoru 4 Coğrafi ve iklimsel faktor 5 Trafik yonetim,denetim ve uygulaması
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Trafik kazalarının resimleri, trafik kazalarının nedenleri nelerdir? Trafik Kazalarının Esas Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda verilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Sürücü b) Yaya c) Gezgin 2 Yol 3 Taşıt 4 Çevre 5 Trafik idare,denetim ve uygulaması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Yanıt: trafik kazalarının nedenleri nelerdir Trafik Kazalarının Esas Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağıda bahşedilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Sürücü b) Yayalara Ait c) Yolcu 2 Yol 3 Vasıta 4 Çevre 5 Trafik yönetim,kontrol ve uygulaması İnsan Faktörüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
trafik kazalarının sebepleri nelerdir maddeler halinde yazarsanız sevinirim Cevap: trafik kazalarının esas sebepleri nelerdir Trafik Kazalarının Nedenleri Trafik kazalarının sebepleri aşağı bahşedilen Maddeler halinde gruplandırılabilir : 1 İnsan a) Şoför b) c) Gezgin 2 Yol 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Trafik Kazalarının Nedenleri nedir trafik kazalarının sonuçları nedir Trafik Kazalarının Nedenleri Ve Sonuçları Trafik kazalarının oluşmasının en önemli etmeni insandır Bu oran ortalama %94lere kadar ulaşmaktadır İnsan Faktörü %66 Şoför %27 Yolcu %1 Araç Faktörü %5 Yol Faktörleri %1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,556Konular
982,095Mesajlar
32,748Kullanıcılar
crewsSon üye
Üst Alt