Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Toygar Işıklı Yazgım Şarkı Sozu

Hoş geldin! kazimdemir tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Toygar Işıklı Yazgım Şarkı Sozu
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Toygar Işıklı Yazgım şarkı sozleri

Toygar Işıklı Yazgım şarkısı sozu

Yazgım seninle değişecekse
Değiştir sana ait
Geri donulmez o yollara
Itip mahf etme bizi

Gel benle sevineceksen
Gel hadi sevindir beni
Ama bana yetmeyecektir o kesin

Savunmasız anlarımda
En zor zamanlarımda
Guzel yalanlarından guc aldın
Ve duşunmedin sonrasını

Kalbim gunahsızdır
Yuklendi tum sucu one yazdı
Yazık olmadı yazık ettin
Sen tarafından bitirildik biz
Kotu bitti hikayemiz

Yazgın elinde yazıldı
Kaderin bir koşesine
Soz gecmez kadere
Sozunden donme bana yeter
Ask bekletmeyi cok sever beklerim
Koca omur benim

Similar threads

Toygar Işıklı 'dan Yazgım Şarkısının Sözleri Buyrun Toygar Işıklı Yazgım şarkı sözleri Toygar Işıklı Yazgım şarkısı sözü Sevgili melekler, yaptığı birbirinden hoş dizi müzikleri ile hayranlık toplayan Müzisyen Toygar Işıklı Yazgım şarkısı sözleri ile karşınızdayız Bu güzel şarkıyı Kuzey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Toygar Işıklı Kırılgan Şarkı Sozleri Toygar Işıklı Kırılgan Şarkısı sozu Yapma bir de sen gelme ustume hayat Uzerimde zaten kaderin gorunmez elleri var Kacamıyorum saklanamıyorum kalbimi onda saklayamıyorum Yargılanıyor, sorgulanıyor, ne yapsam da aklanamıyorum Bu aralar hic olmadığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Toygar Işıklı Nergis şarkısı sozu Toygar Işıklı Nergis şarkı sozleri 2019 Toygar Işıklı Nergis şarkısının sozu Baharlarım aynılaştı ilki sonu kalmadı Tavırlarım farklılaştı sabrım uykuya daldı Dunya sacmalaştı garipsememeye başladım Huzuru kim kaybetmişki ben bulmaya calıştım Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Samanyolu dizisi tutsak şarkısı Toygar Işıklı Tutsak şarkı sozu Samanyolu dizisine bakarken duydum bu şarkıyı gercekten Toygar Işıklı her zaman oldugu gibi harika bir iş cıkarmışimagessamanyoludizisarkisitoygarisiklitutsaksarkisozu5adadea8694d1gif Saklama yuzunu Yarım kalan huznunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt