Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Toygar Işıklı Ben Hayatın Mağlubuyum Şarkısı

Toygar Işıklı Ben Hayatın Mağlubuyum Şarkısı
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Toygar Işıklı Ben Hayatın Mağlubuyum Şarkı Sozu

Bu bir veda bir tebessum
Yaz guneşine
Bir nefes dağ kokusuna
Acık kurşuni, mehtap icinde
Bir veda
Kaybolmuş aşklara hayata
Mağlubum
Derin sevdalara
Buyuk ihtiraslara mağlubum
Ben hayatın mağlubuyum

Derin sevdaları beceremedim mağlubum
Ben hayatın mağlubuyum
Derin sevdaları beceremedim mağlubum

Similar threads

Aşkı Memnu'nun bitimine artık gunler kaldı Toygar Işıklı son bolume yakışır bir şarkıya imza atmış MağlupVeda Bu bir veda, bir tebessum Yaz guneşine Bir nefes dağ kokusuna Acık kurşuni mehtap icinde Bir veda Kaybolmuş aşklara, hayata Mağlubum Derin sevdalara Buyuk ihtiraslara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Aşkı Memnu Toygar Işıklı Veda Şarkısı, Adnan ve Beşirin duygu dolu sahnesinden,Toygar Işıklı Veda sozleri bu bir veda bu bir tebessum bir yaz guneşi bir nefes dağ kokusuna acık kurşuni mehtap icinde bir veda kaybolmuş aşklara hayata mağlubum derin sevdalara buyuk ihtiraslara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Aşkı Memnu Veda Şarkısı Sözleri Aşkı Memnu Veda Şarkısı Toygar Işıklı Bu bir veda, bir gülümseme, Yaz güneşine, Bir nefes dağ kokusuna Açık kurşuni mehtap içinde Bir veda, Kaybolmuş aşklara, hayata, Mağlubum Derin sevdalara, Büyük ihtiraslara mağlubum Ben hayatın mağlubuyum, Derin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Toygar Işıklı 2019 şarkıları Toygar Işıklı yeni şarkıları 2019 Toygar Işıklı 2019 şarkı sozleri Toygar Işıklı birbirinden guzel şarkılardan oluşan Sonunda isimli albumuyle sevenleriyle buluştu İstediğiniz şarkının uzerine tıklayarak sozlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Toygar Işıklı 2010 şarkıları Toygar Işıklı yeni şarkıları 2010 Toygar Işıklı 2010 şarkı sözleri Toygar Işıklı birbirinden güzel şarkılardan oluşan Sonunda isimli albümüyle sevenleriyle buluştu İstediğiniz şarkının üstüne tıklayarak sözlerine ulaşabilirsiniz Gönlüm Göçebe Sen Eşittir Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt