Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Toygar Işıklı Bana Herşey Uzak Şarkısı

Toygar Işıklı Bana Herşey Uzak Şarkısı
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Toygar Işıklı Bana Herşey Uzak şarkı sozu

Yaprak Dokumunden hepimizin bildiği bir şarkı dahaimagestoygarisiklibanaherseyuzaksarkisi5adac872d2fb7png

Yine ay doğuyor

Yine gunler uzak

Uzanır geceler ah huzune

Dolanır uykudan sabaha

Gunler geciyor

Bana herşey uzak

Dokulur yeni bir yaprak daha

Vururken yuzume sonbahar

Similar threads

Yine ay doğuyor yine gunler uzak Uzanır geceler ah huzune dolanır uykudan sabaha Gunler geciyor bana herşey uzak Dokulur yeni bir yaprak daha Vururken yuzume sonbahar Yine ay doğuyor yine gunler uzak Uzanır geceler ah huzune dolanır uykudan sabaha Gunler geciyor bana herşey uzak Dokulur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Toygar Işıklı Uzakta Yeniden ay doğuyor Tekrar günler uzakta Uzanır geceler ahh yüzüne Dolanır uykudan sabaha Günler geçiyor Bana hersey uzak Dökülür yeni bir yaprak daha Vururken yüzüne sonbahar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Toygar Işıklı Gecenin Huznu şarkı sozu Dudaktan kalbe dizisinden bildiğimiz, yine Toygar Işıklı imzasıyla harika bir şarkıimagestoygarisikligeceninhuznusarkisi5adac853a13b4gif Gun gecmez yureğimdeki acı amansız Yalnızlık yuzume vurur gecer zamansız Huznun bile yorgun ahhh Her damla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Toygar Işıklı Sonunda şarkı sozu Herşey ne cabuk ne kolay dağıldı sonunda Neden olmuyor ne kaldı elimde avucumda Kimseye anlatamam Cıkmaz sokaklarda bitti sonunda Derdimi anlatamam Tutunmuşum paramparca hayata Herşey ne cabuk ne kolay dağıldı sonunda Neden olmuyor ne kaldı elimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Samanyolu dizisi tutsak şarkısı Toygar Işıklı Tutsak şarkı sozu Samanyolu dizisine bakarken duydum bu şarkıyı gercekten Toygar Işıklı her zaman oldugu gibi harika bir iş cıkarmışimagessamanyoludizisarkisitoygarisiklitutsaksarkisozu5adadea8694d1gif Saklama yuzunu Yarım kalan huznunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt