Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Touchpad Kaydırma tuşu çalışmıyor

Touchpad Kaydırma tuşu çalışmıyor
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlarLaptopuma format attım daha önce çalışan kenar kaydırması şimdi çalışmıyorAraştırdım ama bulamadım,bilen biri yardım edebilir mi ? Hiç bir mesaj karşılıksız kalmaz Teşekkürler

Similar threads

merhaba arkadaşlar everst kablosuz farem var fakat orta yani kaydırma tuşu çalışmıyor kaydırdıımda bir yukarı bir aşağıya gidiyor yani istediğim yöne gitmiyor ne yapabilirim şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce aldığım Lenovo Z5070 bilgisayarımın F1F12 arasındaki tuşları FN tuşu basılıymış gibi tepki vermesi sorununun çözümünü her yerde aradım fakat bulamadım BIOS tuşu olmadığını Lenovo'nun kendi sitesinden indirdiğim BIOS güncellemesini yüklediğimde farkettim Her türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Klavyede hiçbir sorun olmamasına rağmen m tuşu basmıyor Diğer tuşlarda hiçbir sorun yok Daha önce de olmuştu, format attıktan sonra düzeldi Şimdi geri geldi Galiba bir program engelliyor ama türlü bulamadım Sizce neden dolayı olabilir
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Klavyede hiçbir sorun olmamasına rağmen m tuşu basmıyor Diğer tuşlarda hiçbir sorun yok Daha önce de olmuştu, format attıktan sonra düzeldi Şimdi geri geldi Galiba bir program engelliyor ama türlü bulamadım Sizce neden dolayı olabilir
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt