Tost Makinesinde Mangal Tadında Tavuk Tanımı İçin Materyaller
- 1 kase kelebek/kanat
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı kimyon
- 2 çay kaşığı acı toz biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Zeytinyağ
- 2 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet yeşil soğan
Tost Makinesinde Mangal Tadında Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Güzelce yıkanan tavukların suyu süzülür bu esnada tost makinesini açıyoruz ve ısıtıyoruz.
- Daha sonra tavukları baharatlıyoruz şayet kanatsa tercihimiz üzerlerini çiziyoruz.(vaktiniz varsa tavukları baharatlı bu marinede 1 saat 30 dk bekletirseniz daha lezzetli olur
- Isınan tost makinesini kanat yapıyorsak çok az zeytinyağlıyoruz, kelebekse yağlamıyoruz ve akabinde tavukları döşüyoruz
- Süsleme ve lezzeti için havuçları halka yahut julyen doğrayarak zeytinyağda kızartıyoruz.
- Patatesleri julyen doğrayıp onları da kızartıyoruz ve tuzluyoruz.
- Yeşil soğan da doğranır.Veee en son.Pişen lezzetleri birleştiriyoruz artık tadım vakti
konutunuzda mangal keyfi mangal kokusu????????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.