Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Toplum icin calışan resmi kuruluşların adları ve gorevleri nelerdir kısaca

Toplum icin calışan resmi kuruluşların adları ve gorevleri nelerdir kısaca
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Toplum icin calışan resmi kuruluşların adları ve gorevleri kısaca

Cocuk Esirgeme Kurumu: Kimsesiz cocuklara bakar

Yeşilay: Alkol, sigara, uyuşturucu gibi zararlı madde alışkanlığına karşı mucadele eder

Turk Hava Kurumu: Havacılığın gelişmesine katkıda bulunur

Kızılay: Yurt icinde ve dışında savaş, deprem, hastalık salgını, yangın ve su baskını gibi durumlarda zarar gorenlere yardım eden, ilac, yiyecek, giyecek, cadır sağlayan ve bağışlarla yaşayan bir kurum

TEMA Vakfı: Turkiye erozyonla mucadele, ağaclandırma ve doğa varlıklarını korumak icin calışır

Milli Eğitim Vakfı: Yurdumuzun kalkınmasında, cağdaş ve ileri ulkeler seviyesine yukselmesinde eğitimin rolu buyuktur Yurdumuzda yaşayan vatandaşlarımızın en iyi eğitimi alması, milli eğitimin hedefleri arasındadır

Similar threads

Toplum için çalışan resmi kuruluşların adları ve görevleri kısaca Çocuk Esirgeme Kurumu: Kimsesiz çocuklara bakar Yeşilay: Içki, sigara, uyuşturucu gibi zararlı madde alışkanlığına karşısında mücadele eder Türk Hava Kurumu: Havacılığın gelişmesine katkıda bulunur Kızılay: Yurt içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
tema vakfının gorevleri amacları nelerdir TEMA (Turkiye Erozyonla Mucadele Ağaclandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı), Turkiye'de erezyonla mucadele eden cevreci bir kuruluştur Ulkemizde doğal varlıkların ve cevre sağlığın korunması, erozyonla mucadele, toprak ortusu ve toprağın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
sivil toplum orgutleri ve gorevleri Sivil Toplum Kuruluşlarının Amacları Sivil toplum kuruluşları, resmi kurumlar dışında ve bunlardan bağımsız olarak calışan, politik, sosyal, kulturel, hukuki ve cevresel amacları doğrultusunda lobi calışmaları, ikna ve eylemlerle calışan, uyelerini ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
sivil toplum kuruluşuyla ilgili odevim var bunun ne olduğunu da bilmiyorum lutfen yardım edin Cevap: sivil toplum kuruluşları 20 yuzyıl boyunca, kureselleşme STKların onemini artırmıştır Coğu sorunların ulkelerin kendi icinde cozulmesi imkansızdır STKlar insani konular, kalkınma yardımları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Yurdumuzda Bulunan Sosyal Yardım Kurumları Nelerdir YURDUMUZDAKİ SOSYAL YARDIM KURULUŞLARI VE AMACLARI Kızılay 11 Haziran 1868 tarihinde İstanbul'da kurulmuş bir sosyal yardım kurumudur Gecmişte ceşitli adlarla anılmış olan bu kurum1935 yılında Kızılay Derneği adını almıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,523Konular
981,275Mesajlar
31,128Kullanıcılar
offfSon üye
Üst Alt