Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

TOKİ'nin sitesi çöktü

TOKİ'nin sitesi çöktü
0
98

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde toplumsal konut projesinin tanıtım merasiminde konuştu. Erdoğan'ın konuşmaları sonrası TOKİ'ye başvurmak isteyenler TOKİ sitesine yönelmeye başladı.

teknikkkklk-1lwo.jpeg

Başvurular yarın başlayacak lakin birçok kişi müracaatların bugün yapılacağını düşünerek TOKİ sitesine girmeye başladı. Yaşanan yoğunluktan ötürü e-devlet üzerinden ulaşılan TOKİ sitesine erişim sağlanamıyor.

Similar threads

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde toplumsal konut projesinin tanıtım merasiminde konuştu. Erdoğan, “Başvuruları yarın prestijiyle başlayacak ve ekim sonuna kadar sürecek projenin temelini yılbaşında atıyoruz. Gayemiz birinci etap konutlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal konut projesinin tanıtım merasiminde konuştu. Erdoğan'ın tanıttığı toplumsal konut projesi yanında birinci meskenim ismi verilecek konutların yanı sıra kendi konutunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, toplumsal konut projelerinin detaylarını 'Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı toplumsal konut projesi' diyerek açıkladı. Projeye nazaran, 5 yıllık süreçte 500 bin toplumsal konut, 250 bin konut maksatlı arsa, 50 bin işyeri yapılacak. Birinci etap 2 yılda tamamlanacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
316
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde toplumsal konut projesinin tanıtım merasiminde konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;  "Tarihimizin en büyük toplumsal komut projesine öncülük eden Etraf, Şehircilik ve İklim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtım törenine katıldı. Erdoğan, burada projenin detaylarını açıkladı. Erdoğan, 81 il ve tüm ilçelerde 2028'e kadar 500 bin sosyal konut, 250 bin arsa, 50...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt