Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

toca race driver 3 yardım!

toca race driver 3 yardım!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar bn oyunun dvd sini aldımdaemon tools la yükledimvirtual driver ı yükledimzaten bu program cd ve dvd rom un bağlantılarını kestiher şey tamam gibi gözüküo içinde yazılanlara göre ama hala açılmıobilen bi arkadaş varsa lütfen yardım etsinşimdiden teşşekürkler

Similar threads

toca race driver 2 nin serialı varmı kimsede yokmu dvd sini aldım seriali çalışmıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar toca race driver 2 dvd'sini aldım yükledim, yükleme bittikden sonra cdkey istedi Forumda arama yaptırdım bi kaç şifreye ulaştım fakat hepsini denedim olmadı Şifreyi giriyorum yaklaşık bi 15 dakika kontrol ediyor yanlış şifre diyor Daha önceden bu tip bi sorunla karşılaşmış veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
ya prince of persiyayı yükledim çalışmadıbi program kullanın dediler cd rom gözükmesin kullanddım cd rom artık çıkmıyoyanlışlıkla programıda sildimnasıl eski haline getirebilirim yada sizde o program varsa gönderirseniz çok sevinirim(zaten oyunada oynayamadım)
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Arkadaşlar oyun bende DVD halinde var aldığım kişi bana dosyaları program files a at sonra şu registry i uygula dedi Ancak bu registry Windows XP için Ben Windows 7 kullanıyorum ve registry bulamadım Oyunun ne setup ı ne de autorun ı var Baya adam kendi bilgisayarındaki dosyaları kopyaladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt