Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tiyatro oyuncusu Abdullah Özkaya,10 yıldır kesmediği sakalını satıp saçlarını hediye edecek!

Tiyatro oyuncusu Abdullah Özkaya,10 yıldır kesmediği sakalını satıp saçlarını hediye edecek!
0
180

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
5Ywi8_1579418819_1713.jpg

Abdullah Özkaya, 10 yıldır kesmeye kıyamadığı sakallarını askerlikten ötürü satışa sundu. Alıcı şahsa ek olarak saçlarını armağan edecek olan Özkaya, satılmaması durumunda LÖSEV'e bağış yapacağını söyledi.

Malatya'da 28 yaşındaki Abdullah Özkaya, 9 yıldır kesmeye kıyamadığı sakalını 10 bin TL karşılığında satışa sundu. Sakalını satın alacak kimseye ekstradan 60 cm uzunluğundaki saçlarında da armağan edeceğini söyleyen Özkaya, alıcı çıkmazsa sakal ve saçlarını LÖSEV'e bağışlayacağını söyledi.

''MALATYA'DA TEKİM! SAKALIMLA DİKKAT ÇEKİYORUM''

v2Z8P_1579419397_9931.jpg

Oyun oyuncusu olan Abdullah Özkaya, ''Tahminlerim ve araştırmalarıma nazaran Türkiye'nin tam olarak en uzun sakalı olarak geçiyor. Sakalımla toplulukta dikkat çekiyorum. Bilhassa Malatya'da daha çok dikkat çekiyor sakallarım. Malatya'da da tek olduğumu düşünüyorum bu hususta. Şu an ere gitme durumum olduğu için sakalımı keseceğim ve bu kadar emeğimin boşa gitmemesi için satılığa çıkarmayı düşünüyorum.'' açıklamasında bulundu.

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt