Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Titanic'de Türkler olsaydı

Titanic'de Türkler olsaydı
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Titanic'de Türkler olsaydı Titanic'de Türkler olsaydı kim çarptı lan gemiyi ya abi selim artistlik yapcam diye çarptı, fazla yakın girdi buzdağlarına, ya üf ya allah belanızı versin lan sizin, iki dakika aşşağıya indik, batırıdınz caanım gemiyi lan selçuk gel lan, gel lan çabuk nooldu lan? olum sarı *le hatuna bak nasıl sevişiyor anaaa, çıkar cep telefonunu tez, hadi lan internete koyarız benimkisi 3310, o vakit kağıt kalem çıkar, çiziyoruz evet sayın yolcularımız on kalem yalnızca bir milyon bitti mi bitmedi, yanında da dikiş ipliği acilen sorabilirsiniz okyanusun ortasında ne işimize yarayacak bunlar diye kaptan napıyorsun lan geniş alsana şu vapuru vapur yok hayvan, ulan titanic lan bu batmaz, bak nasıl makas atcam şu buzdağlarının arasından hehehe olm dikkat et, bak şu dek insanın vebali üstümüze aan yok bir şey azıcık sürttü yanlamasına, sanayi de pasta atarlar geçer ii sadece kadınlar ve çocuklar, zorlamayın lan, sadece kadınlar ve çocuklar huoop ne diyom lan ben, nereye abi dost vardı, bakım çıkacağım ben ağzını kırarım kaptan bir sorun var nedir? batıyoruz lan hass* valla mı, inanmam? lan yalan mı söylicez titanicdeturklerolsaydi5c561179e4c2cgifalt hahaha hahaha hahaha, batar mı olum titanic bu lan olum, aşşa inip baktım, su alıyor lan, nah bu değin delik var hiç olur mu böylece şey, koskoca titanic lan bu, batmaz diye bindik, ben gemiden korkarım normalde abi batıyor yalan mı söylicem lan, şakası olur mu lan bunun ahhaha, ne * yicez lan hangi ibe yaptı lan bu gemiyititanicdeturklerolsaydi5c561179e4c2cgifalt hahaha hahaha hahahayt sıç*k yanititanicdeturklerolsaydi5c561179e4c2cgifalt hahaha hahaha hahahaha nasıl batar lan, bana batmaz demişlerdi hhahahhark s* lan ağzıma hhhtitanicdeturklerolsaydi5c561179e4c2cgifalt hahaha hahaha hahahaha kaptan aşşağıda baya büyük bir delik var, su alıyoruz şurda beyaz çimento var, onunla kapatın şimdilik, sonraki limana kadar yöneticilik edelim, sonra sanayiye götürürüz abi buzdagi geliyo be ööf öf neresinden baksan 4 trilyon eder bu gemi bütün gobekten carpacak ba ba ba tersanede de dogrultamazlar bunu sigortasi bi$eyi vardir abi kamaraya gidiyorum cuzdani telefonu alayim bizim gocuklari al gel de u$umeyelim valizleri neden almiyorlar sandala anlamadim ki nerde lan o, nerde ibenin evladı, nerdeee abi ağırbaşlı ol, abi sakinleş, kimi arıyorsun nerde lan geminin sahibi, nerde o şe*fsiz abi bırak levyeyi uyma abi adama nerde lan, insan olun hemen hemen hiç, batacaksa batacak deyin lan şerefsizler delikanlı olun lan, batmayacak dediniz lan bayağı herifler boşver abi, battık zaten, adaptasyon sen ona ya insanı sinirlendiriyorlar yeaa kaptan gemi batıyor napıcaz oğlum önce kadınlar ve çocuklar abi boşver ben 2 flika ayarladım birinde sen birinde ben arazi olucaz lan şefsiz o filikalar 60 kişi alıyor olsun abi bakımlı kuytu gideriz mehtaba karşısında abi gemi su alıyor oleyyy be , ulan adam amma tekme attı be,gel yusuf gel bak kickbox turnuvası seyrediyoz lakin abi gemi yav s**m gemisini bak amerikalıları yendik turnuvada valla nasıl oldu bilmiyorum, ordan ansızın bir buzdağı çıktı, ortadan girdi ben kendi yolumda ilerliyordum cilalı abi sakin ol, su getirin, ne bakıyorsunuz lan, dağılın işte, çarpmış adam olmuş baştan nerden geldi nasıl geldi allah allah hazır abi ağırbaşlı, artı zarar yok zaten, iki çizik var onca yıllık kaptanım, allah allah, nerden çıktı ulan nooluyo, anaa, ulan anaa, yardık ya gövdeyi kaptan iki saattir yırtıyorum bi taraflarımı ne dedin lan, ne dedin uyarır insan abi insaf yaaa, iki saattir aysberg var diyorum ulan aysberg ne lan, aysberg saysberg diye zırlıyor dibimde ne biliim lan ben aysberg ne, buzdağı desene şuna, ben de aysberg deyince küçük bir şey sandım, britanyanın köpeği öysbörgmiş cibilliyetsiz abi ne yapıyorsun? buzdağı var niye selektör yapıyorsun buzdağına o çekilsin lan abi manyak mısın? hadi abilik sende kalsın, kır yandan biraz olmaz lan, selektöre devam abi evde kardan kadınla mı sevişiyorsun? hoop, nereye biz de bineceedik dingonun ahırı mı lan burası titanic bu, turyol motoru değil akbil vardı hadi ikile para geçiyor mu? allah allah biletini nerden alabilirim bela mısın? karı kız ortamı iyidir dediler de bana yok full erkek burası lakin yalan söylemeyin lütfen bakın orda bir sarı çocukla bir kız sevişiyor kardeşim gider misin? kapama titanic'in önünü  

858,505Konular
982,678Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt