Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tin tin tini mini hanım notaları

tin tin tini mini hanım notaları
0
150

Similar threads

tin tin tinimini bayan notaları Domimisolsolmimi(x2) Fafamidoreredo(x2) Domimisolsolmimi(x2) Fafamidoreredo(x2) Mimimisolfasolfami(x2) Fafamireredodo(x2) *
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Tin Ne Demek Hakkında Bilgi Felsefe tarihi: oznenin duyusal yanıyla duşunsel yanını birbirinden ayırma eğilimi, antikcağ Yunan duşuncesinde başlar Aristoteles’in ilk duşunur saydığı Homeros, canruh (Yu Psykhe)’la duşunceruh (YuThymos)’u birbirinden ayırıyordu Milet’lilerden Anaksimenes her ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Zara Tin Tin İğdeler göverdi mi Aman dalları bel verdi mi Bekledim kuşluk vakti Aman söz verdi de gelmedi Tin tin kazanç pırnar başına Şşşt kız bakma emmim oğluna İğdenin dallarına Aman ben yandım boylarına Yatsam da hiç kalkmasam Aman o yarin kollarına Tin tin gelir pırnar başına Şşşt kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Tin Suresi Kuran-ı Kerim'de doksanbeşinci sırada olan Tin Suresi hakkındaki tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Tin Suresinin türkçe okunuşu, meali ve sesli olarak okunuşu ile sureyi ezberleyebilir, aynı zamanda surenin konusunu öğrenebilirsiniz. Tin Suresinin Okunuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Suretıl Tin Rüyada Tin Suresini veya ondan bir ayeti okudugunu bakmak, Resülullah efendimizin ve salihlerin yolunda gitmeye, güzel ameller islemeye isarettir  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,505Konular
982,843Mesajlar
33,081Kullanıcılar
sadrazamcaSon üye
Üst Alt