Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tığ İşi Nasıl Yapılır

Tığ İşi Nasıl Yapılır
0
191

Similar threads

Tığ işi gül nasıl yapılır Tığ ile gül örülüşü resimli Resimli tığ işi gül yapımı *
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Tığ İşi Gül Yapılışı Sevgili hanımlar Aşağıda sizler için harika bir gül yapımı uygulamak istiyoruz resimli anlatım halinde olan bu gül yapılışı epeyce kolay resimleri dikkatlice takip ederseniz sizlerde böyle şahane Tığ İşi gül yapabilirsiniz Tığ işi Gül Yapımı Resimli anlatım *
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Tığ işi teknikleri hakkında tığ işi teknik anlatımı resimli Zincir: tığ işinin temeli: ipten bir ilmek yapıp ip doladığınız tığı içinden geçirin Sık iğne: Zinciri yaptıktan daha sonra sıra ile üstüne batarak ve ip alıp tek kerede çıkararak sık iğne yapmış oluruz Yarım sık iğne: tığa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Tığ İşi Atkı Modelleri resimli Anlatım Resimli Tığ İşi Atkı yapılışı Tığ İşi Atkı örnekleri Tığ İşi Atkı modelleri Tığ İşi Atkı Modelleri Anlatımlı Önce zincir çekiyoruz Siz ne değin enlilikte isterseniz öyle zincir çekin Daha Sonra resimdeki gibiBEŞ zincir örüp dördüncü zincire...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Gül Motifi Yapımı Tığ İşi, Tığ İşi Gül Motifleri, Tığ İşi Gül Motifi Yapımı video, Tığ İşi Gül Motifi izle Tığ İşi Gül Motifi Nasıl yapılır video *
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt