Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

The Witcher 3'de Parti Var: 10. Yıla Özel Tüm Karakterler Birleşti!

The Witcher 3'de Parti Var: 10. Yıla Özel Tüm Karakterler Birleşti!
0
191

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
The Witcher 3'de 10 yıla özel olarak tüm karakterlerin birleştiği bir video yayınlandı Başarılı oyun serisi bu videoyla Ciri ve Geralt'ı buluşturmuş oldu Bir Takım oyun karakterlerinin bizlerle birlikte yaşlandığını anlayamıyoruz Zaman öyle seri akıyor oysa, daha yeni tanıştığımız karakterlerin bile yıllar önce çıktığını görüyoruz Benim için bunlardan birisi olan Geralt ve Witcher serisi 10 yıldönümünü kutluyor Başarılı bir kitaptan adaptasyon olarak gördüğümüz The Witcher serisi, tarihler 26 Ekim 2007 ’yi gösterdiği süre piyasaya sürülmüş ve kült bir oyun halini almıştı

CD Projekt Red kadar geliştirilen oyunun yeni bir videosu paylaşıldı 10 yıla özel olarak hazırlanan videoda ölen ölmeyen böylece fazla manâlı karakter bulunuyor The Witcher 3 ’ü oynayanlar bilirler, oyunun yayınlana son DLC paketinde gelen Toussaint bölgesinde Geralt ’ın bir senet evi bulunuyordu Burada huzurlu bir hayata başlayan karakterimiz videoda bu evde parti veriyor
Ciri ’nin katılması ile birlikte kadroyu tamamlayan Geralt, oyunlarda yer alan kayda değer karakterlerin bir araya geldiği özel bir parti veriyor Bu karakterler içerisinde ölenlerini de görmüş olmamız can sıkıcı olsa da*onları bir kez daha görmüş olmaktan nedeniyle sevinç duyuyorum

The Witcher 3 ’ün 10 yıl özel videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz Buradan belirtelim, oyunda bu zamana değin emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyor*ve oynamadıysanız kesinlikle bir kısmet vermenizi öneriyorum
Kaynak : The Witcher 3'de Parti Var: 10 Yıla Özel Tüm Karakterler Birleşti!

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt