Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tezgâhtar olursanız fazla sevinirim lütfen bakın bi

Tezgâhtar olursanız fazla sevinirim lütfen bakın bi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar merhaba ilk önce zaman ayırdığınız için teşekkür ederim bunu sonuna kadar okuyun lütfen

Kızla çıkmaya başladık normalde hiç bi kıza yüz vermem terslerim üstüme daha çok düşerler vs
Kızların gözündede elde edilmek istenen bi erkeğim sevgilimde instagramdan kızları takibi bıraktırttı bana bende onun takip ettiği erkekleri takip bıraktırttımTelefonumdaki kız numaralarını sildi bende benzer şekilde onun telefonundaki erkek numaralarını sildimİlk defa bir kıza güvendim işte bu kız benim dedim çevremdeki tüm kızları hayatımdan çıkarttımArkadaşlarımdan çok ona vakit ayırıyodum her neyse
Bi gün bu ismi zehra, zehra,ece ve zilan yemek yemeye gitcekler ecenin sevgilisi ve bi çocuk geliyo bunlar yemek yiyo ve birlikte pes oynamaya gidiyolar çocuk bunu peşine düşüp takip ediyo instagramdan fotolarını beğeniyo oda çocugu takip edip fotolarını begeniyo yapma dedim niye her şeyi hatalı anlıyosun vs cumleler kurup beni uyuz ettiBende aynı şekil ona karşılık vererek kızların fotosunu begendim peşine düşüp takip etmeye başladım ve neticede ayrılalım dedi
Ben buna yalvardım yakardım gururumu ayaklar altına aldım bir daha olmaz dediHiçmi bişey hissetmiyosun bana karşısında dedim fazla eksik dedi
Ben kıskandırmak için kızlarla foto çekilip watsap profil yaptım 34 gün konuşmadıkÇok kıskanç birisi ama belirlenmiş etmiyorO kız kim diye sormadı bile Dün bana mesaj attı merve diye bir arkadası var konut kiralıycaklarmıs benden numara istedi falan bende değil arkadaş bırakmış o işleri falan dedimTamam dedi bugun dişim ağrıdıgından dolayı okula gitmedim bunu gördüm yanında bi çocuk vardı beni gördümü bilmiyorum ama aradım 10dk sonra açmadı watsaptan mesaj attım o çocuk kimdi diye 2saattir görmedi bile mesajı watsapa bile girmediArkadaşlar ne yapmam lüzumlu bu kızı nasıl kazanabilirim bitmiş geri ben gururumu ayaklar altına aldım resmenHer sabahleyin telefona bakıyorum acaba mesaj attımı diye fakat yok kızda fazla gururlu ne yapcam lütfen destek edin

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt