Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

test drive unlimited!!! yardım lütfen. . .

test drive unlimited!!! yardım lütfen. . .

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar konuyu açmadan test drive la ilgili sorunları okudum fakat benimki biraz farklı; oyunu kuruyorum *****ini yapıyorum fakat açmaya çalıştıımda tepki bile vermiyo ayrıntılı bi şekilde anlatabilirseniz baştan deneyeceim yüklemeyi yoksa haftasonu hayalim suya düşecek şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Selamun Aleykum beyler Test Drive Unlimited 2 oyununu baya süredir oynuyorum ALTENTER ile ekranda buyutmustum hıcbir skıntı yoktu fakat gecenlerde Windows tusuna basarak oyunu kapattım ve oyuna girdimde oyun tam ekrandı fakat SİNEMASKOP dedimiz şekildeydi yanı üst ve alt taraflardan basık bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
merhaba arkadaşlar benim ciddi bir sorunum var aslında benim değil konuştuğum bi çok cafeci arkadaşım aynı sorunla karşı karşıya LÜTFEN OKUMADAN FORMAT AT GİBİ YAZILAR YAZMIYALIM forumlara bakıyorum forumlarda da bir çok kullanıcı aynı dertten yakınıyor arkadaşlar sorunuma gelince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Kısa Ve Öz Twitter Sözleri Özlü Twitter Sözler Twitter Özlü Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Twitter sayfasında paylaşacağınız kimi kısa, kimi uzun olan lakin kesinlikle kısa ve öz olan Twitter özlü sözleri sizlerle paylaşıyoruzozlutwittersozleri5c557758b1790alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Başta çok uzun oldu öykü Fakat olayı anlayışlı olmak için her şeyi anlatmam gerekiyordu o yüzden ayrıntılarına değin anlattım Okuyup bana muavin olanlara doğrusu fazla teşekkür ederim çoktan Merhabalar Sevgilimizle yollarımız ayrıldı fakat ben hala şahane derecede seviyorum onu Ben çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
İlk oyuna dair küçük bir video seyredip anıları tazeledikten sonra asıl oyuna dönüyoruz Kahramanımız olanları anlama çabasında asistan kıza sorular sorarken, kendisinden Animus adlı cihaza yatması isteniyor Herhangi bir tuşa basarak Animus? uzanın 15 yüzyıl İtalyası?da doğum sancıları içinde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt