Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tesettür Tunik Modelleri...

Tesettür Tunik Modelleri...
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tesettür Tunik Modelleri Tesettürlü kadınlarımız için açmış olduğumuz bölümümüzden sizlere son moda bilgilerini ve tesettürlülerin giyeceği tesettürlü giysi modellerinden tesettür hamile elbise modelleri ve yeni evlenecek gelinler için gelinlikler vermekteyiz Acilen özlem üstüne ben bu konumda kızlar sizlere tesettürden hoşlananlar ve giyenler için inanılmaz tunik modelleri sunacağım Ilk Olarak bu tunikleri satın alacağınız iki büyük ve güvenilir site var onlardan bahsedeyim sizlere Birincisi sefamerve markası ile satılan ürünler tesettür tuniklerini incelediğimizde bu adreste sizler için indirimde tunikler ve fantastik modeller sunmuşlar bunları inceleyebilir ve satın da alabilirsiniz ilk önce bunu söyleyim sizlere diğeri de modanisa arkadaşlarım google araması ile sitelerine ulaşabilir ve buradaki modelleri de inceleyebilirsiniz Ben öncelikle bahsettiğim site olan sefa merveye ait bir kaç hoş örneği buradan sizlere fotoğraf olarak ta eklemek istiyorum arkadaşlarım Bilhassa bu aralar Gömlek Yakalı Krep Tunikler fazla moda arkadaşlarım bunların hemen arkasında Lazer kesim krep tunikler ve tekrar püskül detaylı tunik modelleri revaçta Yukarıdaki adresten inceleyebilir ve satın alabilirsiniz Fiyatları 50 tl den başlıyor ve değişiyor Resimlerin büyük halini ekliyorum tıklayarak bununla beraber galeri halinde daha detaylı inceleme fırsatı bulabileceksiniz photo large1337photophoto large1338photophoto large1339photophoto large1340photophoto large1341photophoto large1342photophoto large1343photophoto large1344photophoto large1345photophoto large1346photo  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt