Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tesbih duası arapca

Tesbih duası arapca
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
tesbih duası arapca
tesbih duası turkce

Tesbih duası arapca

Subhane'lebediyyi'lebed Subhane'lvahidi'lehad Subhane'lferdi'ssamed Subhane rafi'ssemai bigayri amed Subhane men beseta'larda ala main cemed Subhane men haleka'lhalka feahsahum aded Subhane men kaseme'lerzaka ve lem yense ehad Subhanellezi lem yettehiz sahibeten, vela veleden Subhanellezi lem yelid ve lem yUled ve lem yekullehU kufuven ehad Subhane men yerani ve ya'rifu mekani ve yerzukuni vela yensani

Tesbih duası turkce

Ebed ve ebedi olan Allah'ı tesbih ederim Bir ve tek olan Allah'ı tesbih ederim Tek ve herşey kendisine muhtac olan Allah'ı tesbih ederim Semayı direksiz yukselten Allah'ı tesbih ederim Yeryuzunu donmuş su uzerine yayan Allah'ı tesbih ederim Mahlukatı yaratan ve onları ceşitlendiren Allah'ı tesbih ederim Rızkı taksim eden, hicbir canlıyı unutmayan Allah'ı tesbih ederim Eş ve cocuk edinmeyen Allah'ı tesbih ederim Doğurmamış, doğrulmamış ve hicbir şey de kendisine denk olmayan Allah'ı tesbih ederim Beni goren, yerimi bilen, beni rızıklandıran ve beni unutmayan Allah'ı tesbih ederim

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt