Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Terslenmek

Terslenmek
0
291

Similar threads

Merhaba arkadaşlar,ben 12 yaşındayım yaşım henüz fazla erken biliyorum fakat aşk işte aşık oldum Kızla müşterek arkadaşlarımız var Aramız iyiHatta bu haftasonu o,ben,ve arkadaşlar sinemaya gideceğizOrda bişeyler yapmayı düşünüyorumNasıl bişey yapsam?Çıkma teklifi bana çok abuk subuk geliyorBana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Rüyada ağaçtan düşmemek için bir dala tutunduğunuzu bakmak kendinizi korumak konusunda sadece kendi iç güdüleriniz ve deneyimlerinizden yararlanacaksınız biçiminde yorulur Rüyada denize düşüp yılana tutunduğunuzu bakmak atasözünün tabirinde olduğu gibi bir derdiniz konusunda yardım alırken hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
291
Hamam tellağı, insanların işini görmek için devlet ve hükümet erkanı nezdinde arabuluculuk yapan kimseye; gardiyana, Tellak bakmak, ona keselenmek veya tek başına keselenmek borçlardan kurtulmaya, temizliğe, tövbe etmeye ve iyi halli olmaya delalet eder Rüyada hamam tellak bakmak ve ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Rüyada Tellak Bakmak Rüyada hamam tellağı görmek; üzerinizdeki ağırlığı atarak mutlu ve huzurlu bir hayata başlayacağınıza işarettir
Cevaplar
0
Görüntüleme
362
Rüyada Mülk Suresini okumak, maddi darlıktan ferahlığa geçmeye, bedensel anlamda size yükü olan bir insandan bu anlamda kurtulacağınıza sinyâl eder Rüyada Tebareke Suresinin bulunduğunuz ortamda okunduğunu bakmak orta yaşlı bir insandan alacağınız hoş şanslı nasihatlere, sakin huzurlu ve bilge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
289
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt