Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zıt ilişki sonrası gebe kalır mıyım Merhaba erkek arkadaşımla 4 gün önce ters ilişkiye girdik boşaldı ama peçeteyle sildik gebe kalma ihtimalim var mıdır
Arkadan ilişkiyle Gebe kalır mıyım Merhaba erkek arkadaşımla ters ilişkiye girdik adamakıllı peçeteye boşaldı ve boşalma sıvısı asla genital bölgeme değmedi boşalmadan önce sadece p***yle genital bölgeme 1 defa vurdu gebe kalma oranım var mı
İçime boşalacağı vakit dışarı çıktı gebe kalır mıyım ertesi gün hapı aldım Merhaba Ben ilişkiye girdim fakat bakireliğimi bozmadan girdik ilişkiye girmemizde yüz üstü yatırıp ön tarafıma girdi boşalacağı sırada çıkardı sırtıma boşaldı lakin ben altında içten aktığını hissettim anında silip duşa...
Prezervatifle ilişkiye girdim hamile kalır mıyım Merhaba ben yumurtlama tarihimin ilk iki günü prezervatifle erkek arkadaşımla sürtme yoluyla birlikte olduk Ben bakireyim ayrıca boşalma da OLMADI hamile kalma ihtimalim var mıdır prezervatifli olmasına karşın
Adetin 14 günü ilişki yaşadım hamile kalır mıyım Merhaba Eşimle korunmasız ilişkiye girdik adet takvimine baktıpımda ovülasyon günü hamile kalma şansın yüksek yazıyordu bu doğru mu acaba gebe kaldım mı 30 gün döngüm agustosun 27 son adet tarihim eylülün 11indd korunmasız ilişki oldu
Korunmadan ilişkiye girdik tutku suyu ile Gebe kalır mıyım lütfen cevap verin Sevgilimle korunmadan ilişkiye girdik lakin boşalmadı ve ben bakireliğimi kaybetmedim çünkü bütün girmedi çok acıyordu yani Kızlık zarıma değin erişemedi bile dışarı 2 defa boşaldı adilane temizlendi boşaldıktan 20...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.