Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Terörist

Terörist
0
333

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Rüyada Terörist Görmek Rüya sahibinin ihtiyatlı davranmaması durumunda kendini kötü insanların aralarında bulacağına ve fena şeyler yaşayacağına söylenti edilebilir

Similar threads

Rüyada köpek saldırısı, ihanete uğramaya kötüye işaret eder Rüyayı gören kişinin, hiç beklemediği bir dönemde ve beklemediği bir kişi göre sözde yolda bırakılacağına, bu yüzden maddesel olarak büyük bir sorunla karşısında karşıya kalacağına ve ruhani olarak fazla şiddet zamanlar yaşayacağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Rüyada köpek saldırısı, ihanete uğramaya delalet eder Rüyayı görebilen kişinin, hiç beklemediği bir dönemde ve beklemediği bir birey kadar yarı yolda bırakılacağına, bu yüzden maddi olarak büyük bir sorunla aleyhinde karşıya kalacağına ve ruhani olarak çok baskı zamanlar yaşayacağına anlatım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Rüyada anarşistlerle savaştığını gören kimse, dinine veya anne babasına yardım eder ve hanımını kıskanır Terörist kelimesinin rüya tabiri fark etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır Oysa rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en kayda değer özellik rüyanızda görmüş olduğunuz diğer nesne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Rüyada köpek saldırısı, ihanete uğramaya delalet eder Rüyayı gören kişinin, hiç beklemediği bir dönemde ve beklemediği bir birey göre sanki yolda bırakılacağına, bu yüzden fiziki olarak büyük bir sorunla karşısında karşıya kalacağına ve ruhani olarak fazla baskı zamanlar yaşayacağına anlatım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Rüyada Afrikalı bakmak rüyayı görebilen kişinin öbür ülkelere, ırklara, dillere karşı merak duyduğu anlamına kazanç Rüya sahibi yeni insanlarla tanışmayı, ayrı medeniyetleri araştırmayı, gezip tozmayı epeyce seven biridir Hayatındaki en büyük hedeflerinden biri tüm dünyayı seyahat etmek olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt