Terkedilmiş Aşk Nickleri terkedilmiş sözler terk edilmiş sözler terkedilmişlik sözleri terkedilen terkedilen sözleri Bir Kere Gittin Ya Bundan Böyle Bin Kez Dönsende BoşSen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Değin Aptalmışım! Hakiki buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin Gideceğin yere beni de götür sewgili sorana başımın belası dersin!!! Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe AlışırsanYa Sen Sevgilim Ummadığım Dek Beni Tez Unutursan Yerin kulağı varbenimde kulağım var ben yer miyim hayır yemeeem!!! Değil, Bu Defa Bakmayacağım, Bakımlı Ol Sarılmayacağım Da Fakat Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git Senin Dek Dayanıklı Olamayacağım Için Git Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil yaşam benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hiç bir değerim yokmuşağırıma gitti sevdiğim,beni hiç tanımamışsın Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasında dur diyemem Vay be ! İçimizdeki çocuk da gayrı meşru çıktı ıηѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσявєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя ' Sevdamı €n Fazla Açıklama Yapmak İstediğim Suskunluğumsun ArtıkSustumOysa Anlatacak Ne Fazla Şey Wardı! ßen Ciğer Olmaktan ßıktımSiz Kedi Olmaktan ßıkmadınız mı İnanmıyorum İnsanların Süslü LaflarınaBeni Sevdikleri Zaten Yalan!! кιмιℓєяι ναя∂ιя αşкιη єη уü¢єѕιηє ℓαуιктιя кιмιℓєяι∂є ναя∂ιя кι αşкιη єη уü¢єѕιηι νєяѕєη∂є αşşαℓιктιя ' Göremezler Izin Wermessem Üzemezler Çözemezler Benim Bir Düşüm War oysa Katiyen Bilemezler!!! Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!! nickini bile bakmak istemiorumoturum açmasan ii edersin,mailim sana agır mı geldiengelledim seni afedersin Oyuncakları Bırakıp Yüreklerle Oynayalı Oyunların Adı Aşk Kaldı Kalbimi gökyuzune actım sevgilim Gözlerinin pırıltısını yıldızlarda aradım ++Laf bizde,beste bizde,taklit değil bizde,mevzuda takmıyoruz geri vitese +++suskunlugumuz korkumuzdan değil asaletimizdendir +++Gülü öylesine sevmelisinki soranlara dikeni değil diyebilmelisin ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!! вιя ∂ιℓєк αgα¢ı σℓѕαу∂ı єgєя ∂ιℓєğιмι кαℓємℓє ∂єğιℓ кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓαяℓα αℓℓαнιм вιzι αуιямα уαzαя∂ιм Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Cebren $air Yaptilar KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM! Yoklugunda Seni Özlemem Gerekirken,VARLIĞINDA YOKLUGUNA HASRET BIRAKTIN GIDEN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE ayaklanma EdErSeMBeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!! Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat aKLiMDaKaLaNGiDi$iNDeGiLGeRiGeLMeYi$iN ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ çok sima tanıdım yüzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi *ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim lakin sen insan olma nezaketini gösteremiosun Hani a$K Seni Yormu$tuYoLun Sonuna Koymuu$tu? Bundan Böyle Ben WaszGectimYaLnıszLıqı SectimHersey BittiAnLasana Bu Kesin Zaten inancımısz Olmasa war oLmanın anLamı anLamsızLıktan Baska Bir Kavrayış GeLirmiydi? üSTü Sende KaLsın HayatBundan Böyle Benden aLacaın KaLmadı Anlamı Değil Doğan Hergüne Lanet Bu cocuk Sensiz Yapamadı AFFET SiLDiKLERiM vardir diğer taraftan, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece BEDDUALARIMDIR αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє уяıℓıкℓαя öη ρℓαη∂α zєкι çєνιк νє αнℓαкѕızıм вєηι вöуℓє ѕєνєη кızıη нαѕтαѕıуıм нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιмözηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz 'Kız MiLLeti Neyden Ho$LanIr ? Hem PiSkopaT OLcan Ayrıca BiLqiLi TaktInmI KoLuna YakI$acak Kodunmu Duvara YapI$acak Kız MiLLetinin Sözünü DinLeyecen Lakin Yerine QetirmeyeCen RomanTik OLcan Mum I$Inda TokaTLIyaCaN!' Yine Bir Tek O KalacaK,Yaşanacak Yıllardan da Geriye(L)Bir Tek Sevgi Olacak Bunca Telaştan Artakalan ÖTeSi YaLaN Ben 'SeN SeN' die bittim oğLum ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN!Ben Seni Yudum Yudum İçtm oğLum,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen !!(H) BiRGüNBeNiMDeKaRŞıMaCıKaCaKiYiBiRSeVGiLi(H aDiLeN) ·$3gece(S)YORLMUS oturur BASUCUMDA, YLNIZLIKSA UYUYA kalmış yatağımda, GOZYASLARIM:'(BIR arkdştn ODUNC, aglayıp GERIVERCEGIM Koptuğu Yerde Bırak !! Bu masaL böyLe bitsin Bir vakit HER ŞEYİMDİN !! Artıq hiçbir şeyimsin ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı єкѕιкѕιz α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι A$k Sözde yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!! Ooofff n yaptm bn sna, nicin boguosn Yalan A$kınlaCan yakmaksa, yaktin iste İntikamsa, aldin isteBitirmekse tükendim biLe YOK Bundan Böyle Sana Ait T€K Zerre ßünyemdeSen koca ßir HİÇ oldun ßen'de, €ttiğin T€K cümle ile! A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Hatırından Çıkmak! Ay deiL mewsim deiL '1 Ömür' Geçti Sensiz Keşke böyLe sewmeseydim, ağLıorum biçare! Diğer ellere sıkıca sarıl bundan böyle sildim seni !Git ve bitir bu işkenceyi !Seni sana bıraktım ! YAĞMUR DÜŞTÜ GÖZLERİME! YOKUM SENI TANIDIGIM GÜNE ICODELANETICODE OLSUN,SENSIZ YASAMAYIDA ELBET BIRGÜN ÖGRENIRIM YALANCI SEVDAMÃlëm Øyµñ Ølmµ§ §økâklâ® §âhñë Kaç Taßut GömüLecek YeraLtına , ße ? Kaç Birey Gidecek HaberSiz UzakLara ? ~ KaÇ YaLan YıKacak GüvenLeri , ~ KaÇ Satır YazıLacak Haßer Kitaßına , ~ ße ? KaÇ DuA EdecekSin ALLAHA ? SenSiz`dè Dü$ermi$ Takvimden GünLer DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SâKin Qîßi GôRünCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLârIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM! Halk Müziği KüLhan ßeyi Olmu$ , Etraf| ßo$ ßırakt|k ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$ Harbiden HaLimiz DumAn OLmuŞh
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.