Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tereyağlı Kalçalı But

Tereyağlı Kalçalı But
0
115

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Tereyağlı Kalçalı But Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 tane kalçalı but
  • Su (butların üzerini geçicek şekilde)
  • 2-3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber

Tereyağlı Kalçalı But Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye butları dizelim ve üzerini geçecek formda su koyalım ve haşlamaya bırakalım.
  2. Haşlanan butları bir tabağa alalım.
  3. Ardından tavaya tereyağını ekleyip kızdıralım butları önlü gerili kızartalım.
  4. Tuz ve baharatlarıda ekleyelim.Afiyet olsun ????.

Tereyağlı Kalçalı But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 

Similar threads

Çok Lezzetli Tavuk But Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet kalçalı but4-5 adet sarımsak3 yemek kaşığı yoğurt1 yemek kaşığı mayonez1 tatlı kaşığı pul biber1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber1 yemek kaşığı kekik2-3 yemek kaşığı zeytinyağıTuzDilerseniz kimyon veya başka baharat Çok Lezzetli Tavuk But...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Fırında Tavuk But Tarifi İçin Malzemeler 5 adet kalçalı but3 adet patates1 büyük soğan, 5 diş sarımsak2 adet domates (1 i üzerine biri sosa)5 adet çarliston biber500 lt sıcak suYarım çay bardağı zeytinyağı1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Tereyağlı Tavuklu Pilav Tanımı İçin Malzemeler 2 kaşık tereyağı2 bardak baldo pirinç1/2 (yarım) çay bardağı şehriye3 adet tavuk but3 bardak tavuk suyu (Haşladığımız tavuğun suyu)Tuz1 adet kesme şeker Tereyağlı Tavuklu Pilav Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Butları haşlayalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Tavuk But Haşlama (Şifa Deposu) Tanımı İçin Malzemeler 5 orta uzunluk patates2 adet havuç2 orta uzunluk soğan2 diş sarımsak6 adet tavuk butu(1kg)1 çorba kaşığı un1 tatlı kaşığı tereyağMaydanozTuz ,karabiber Tavuk But Haşlama (Şifa Deposu) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kestirme Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 350-400 gram kalçalı tavuk but1 çay bardağı tel şehriye4 yemek kaşığı sıvı yağ2 litre suTuz3 diş sarımsak Terbiyesi için; 6 yemek kaşığı yoğurt6 yemek kaşığı un1 adet limon (bol sulu limon değilse 2adet kullanabilirsiniz) Üzeri için ; Bol karabiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt