Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tereyağında İşkembe Kavurma

Hoş geldin! osm tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Tereyağında İşkembe Kavurma
0
48

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
tereyaginda-iskembe-kavurma.jpg

Tereyağında İşkembe Kavurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 300gr işkembe
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Baharatlar (kırmızı toz biber, kekik, karabiber, kimyon, tuz miktarlar isteğe göre)

Tereyağında İşkembe Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Temizlenmiş aldığım işkembeyi sirkeli suda yarım saat beklettikten sonra düdüklüde 50-55 dk haşladım.
  2. Daha sonra küp küp doğradım ve tavada erittiğin tereyağında 10-12 dk evire çevire kavurdum.
  3. Altını kapatmadan önce bir parça daha tereyağı attım ve baharatları ilave ettim.
  4. 1-2 dk daha çevirip sunuma geçtim, çok güzelll kimyon tadı daha da patlatıyor afiyet olsun????.
Tereyağında İşkembe Kavurma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,712Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt