Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tereyağ (Sadeyağ) Tuzsuz Yemeklik Çörek Otlu (Kahvaltılık)

Tereyağ (Sadeyağ) Tuzsuz Yemeklik Çörek Otlu (Kahvaltılık)
0
28

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
tereyag-sadeyagtuzsuz-yemeklikcorek-otlu-kahvaltilik.jpg

Tereyağ (Sadeyağ) Tuzsuz Yemeklik Çörek Otlu (Kahvaltılık) Tarifi İçin Malzemeler

  • 5 kglık kaymak
  • Soğuk su

Tereyağ (Sadeyağ) Tuzsuz Yemeklik Çörek Otlu (Kahvaltılık) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yağı makinede yapacak olanlar üç partide yapabilirler. 5 kg makine için fazla gelecektir.
  2. Elle yoğurarak olanlar geniş bir kaba kaymağı alıp el yordamı ile avuç içi ile sıka sıka yağı ve suyunu ayırın.
  3. Makinede ise sulamaya başladıkça suyu süzün.
  4. Her iki usüldede çıkan su peynir altı suyudur.
  5. Bu su ile poğaça, kek ve çorba yapabilirsiniz.
  6. Suyu çıkan yağı 3 kez soğuk ile ovun suyu tahliye edin.
  7. Son suyu dökünce el yordamı ile sıka sıka kalan suyu süzün.
  8. Kahvaltılık ise az tuz ilave edip üzerine çörek otu serpin.
  9. Yemeklik ise hiçbirşey eklemeyin.
  10. Miktar çok olduğu için küçük toplar yapıp dondurucuda muhafaza edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Tereyağ (Sadeyağ) Tuzsuz Yemeklik Çörek Otlu (Kahvaltılık) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,757Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt