Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Terbiyeli Et Haşlama

Terbiyeli Et Haşlama
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
terbiyeli-et-haslama.jpg

Terbiyeli Et Haşlama Tanımı İçin Gereçler

  • 3 kesim kemikli dana eti
  • 1 küçük soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 iri havuç
  • 1 büyük patates
  • 4 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 limonun suyu
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz
  • Karabiber
  • Küçük bir modül kereviz sapı
  • İnce kıyılmış maydanoz

Terbiyeli Et Haşlama Tanımı Yapılışı

  1. Patatesi, havucu küçük doğrayın.
  2. Soğan ve sarımsağı yemeklik doğrayın.
  3. Tencereye tereyağının 2 kaşığını alın, eritin.
  4. Zerzevatları ekleyip kısık ateşte soteleyin.
  5. Izgara tavaya kalan 2 kaşık tereyağını alın eritin. Ve etleri mühürleyin.
  6. Mühürlenen etleri tencereye dizin.
  7. Tuz ve karabiber ekleyip üzerine gelecek kadar sıcak su ekleyin.
  8. Sıcak su ekler ekleme kereviz sapını atın. (pişince alın) etleri pişirin.
  9. Pişen et haşlamayı ocaktan almadan evvel limon suyu ve yoğurdu çırpın. Biraz etin suyundan ekleyin ılıtın. Ve pişmekte olan yemeğe ekleyin.
  10. Terbiyeyi ekledikten beş dakika sonra ocaktan alın.
  11. Limon ve karabiber eşliğinde üzerine çokça ince kıyılmış maydanoz ekleyip servis yapın afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt