Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tepsi Yemeği

Tepsi Yemeği

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68

Tepsi Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gr kuzu eti yada dana eti
  • 2 adet soğan
  • 1 adet patlıcan
  • 3 adet yeşil biber
  • 4 diş sarımsak
  • 2 adet domates
  • 2 -3 adet patates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 er çay kaşığı pul biber ,kimyon, karabiber, tozbiber
  • Tuz
  • 4 -5 yemek kaşığı yağ (etinizin yağlı duruma nazaran ayarlayın)

Tepsi Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etleri yemeklikten biraz büyük doğrayın, dana eti kullanırsaniz kaburga biçimindeyse o biçim kullanın.
  2. Domatesleri 4 -5 kesime lisanın .
  3. Sebzeleri salaş halde fotodaki üzere doğrayın .
  4. Bütün materyalleri bir tepsiye alıp üzerine salça ve baharatlarını ekleyip yağınıda koyup elinizle harmanlayın.
  5. Yaklaşık 1 saate yakın fırına atmadan o hal bekletin, yağlı kağıdı ıslatıp üzerini kapatın.
  6. 200 derece fırına atın. Afiyet olsun.
Tepsi Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,666Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt