Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tepsi Kebabı

Tepsi Kebabı
0
84

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
tepsi-kebabi-5.jpg

Tepsi Kebabı Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram yağlı kıyma
  • 2 cilde büyük uzunluk soğan
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tutam nane
  • 3 diş sarımsak
  • Tuz karabiber
Üzeri için
  • 2 domates
  • 2 tane yeşil biber
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağı su

Tepsi Kebabı Tanımı Yapılışı

  1. Soğanları sarımsağı soyup blendra koyalım.
  2. Maydanoz ve naneyi de yıkayıp üzerine koyalım ve incecik olana kadar blendirdan geçirelim.
  3. Kıymayı fırın tepsisine koyalım ve blendirdan geçirdiğimiz materyallerimizi üzerine ekliyelim.
  4. Salçalarımızı ve baharatlarımızı da ekledikten sonra güzelce yoğuralım.
  5. Yoğurmuş olduğumuz kıymamızı tepsimize güzelce yayalım ve elimizle güzelce düzeltelim.
  6. Domates ve biberlerinizi keselim ve istediğiniz biçimde etimizin üstüne dizelim.
  7. Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 su bardağı su ile güzelce açalım ve yemeğimizin üstüne dökelim.
  8. 200 derecelik fırında 30 dakika pişirelim. Fırından çıkarıp sıcak sıcak servis edelim afiyetler olsun.
 
858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt