Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tepedeki ev

tepedeki ev
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
tepedeki ev : ALINTIDIR Tepedeki Ev Yillardan 1994'düBen annem ve abim Tunceli'deki köyümüze gitmistikO zamanlar 12 yasinda falandimOraya gittik ve amcamlarin evine yerlestikBenim orada tanidigim hiç kimse olmadigi için ben amcaogluyla(Yusuf)la oynuyordumO bana azıcık macera yasamak istediginden falan bahsederdi defalarca ve bir gece onla uyumadik ve birazcık macera yasabilmek için neler yapabilecegimizi düsündük ve en sonunda köyü çevreleyen daglardan birindeki bir eve gitmeyi önerdi Yusuf ama bunun çok güvenli olmayan olabilecegini köyün ileri gelenlerinin sik sik onlari oraya çikmamalari konusunda uyardigini söylediBizde bunu büyük bir gizlilikle yapacaktikYusuf'un en yakin arkadasi Ismete anlattik düsündügümüzü ilk basta birazcık tirsti fakat sonradan oda bunu kabul ettiErtesi gün çantalarimizi,yiyeceklerimizi hazirladik ve erkenden yola çiktikO gün hava birazcık pusluydu ve içimden bir ses bunun tehlikeli olabilecegini söylüyorduFakat bunu onlara söylemedim ve yolumuza devam ettik ve yolda bu arada etrafta bol bol koyu,inek,keçi,tavuk gibi hayvanlarin kemikleriyle karsilasiyorduk ben azıcık daha korkmustum ve nerdeyse aglamak üzereydimen sonunda oradaki eve vardik ve içeri girdik içerde anlamadigimiz diller yazilar falan vardi ve penceresi oldugu halde içerisi karanlikti içeride anlayamadigimiz fazla degisik cisimler vardi etrafta taslarin içerisinde sular falan vardiVe döner biçagi gibi iri lakin paslanacak dek eski birkaç biçak vardi birdenbire Ismet degisiverdi güya biz kormaya baslamisken o gülüyorduKendi kendine oynasirken taslardaki suyu üstüne döktü ve bir biçagi eline alip oynamaya basladi aniden biçakla oynarken biçakla parmagini kesti ben çok korkmustum aglamaya basladim çünkü aniden Yusuf da degismis benzeri çildirmis gibi oldu giderken Ismetin parmagi fazla feçi bir sekilde kaniyorduDaha sonradan kostum kostum yarı bir sey beni kovaliyor gibiydi ve annemin dürtmesiyle uyandim bana gece her tarafında döndügümü,agladigimi tepindigimi söylediKahvaltida Yusufla konusmaya basladim rüya mi anlattim ve olur ya inanmayacaksiniz fakat bana tepedeki evi nerden bildigimi sorduDaha sonradan disari çiktik ve Ismeti gördük parmagi sariliydi 1548891351 1548891351 tepedekiev5c5234db46ae1tepedekiev5c5234db46ae1 http:wwwbilgipasajicomforumdddstatusiconuserofflinegif tepedekiev5c5234db94e61gifalt :hmm: Stupid :hmm:tepedekiev5c5234db94e61gifalt :hmm: Stupid :hmm:  

858,519Konular
981,177Mesajlar
31,045Kullanıcılar
zedaffSon üye
Üst Alt