Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teoman - Bana Oyle Bakma Şarkı Sozu

Teoman - Bana Oyle Bakma Şarkı Sozu
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Teoman Bana Oyle Bakma
Bana oyle bakma Teoman şarkısının sozu
Teoman, Bana oyle Bakma şarkısı sozleri

bana oyle bakma anlayacaklar
ikimize karşı bu dunya
bizi anlamıcaklar
bana oyle bakma yaklaşma
bana oyle dokunma
bizi anlamıcaklar
ikimize karşı bu dunya
bizi anlamıcaklar

Bu hayatta bizi boyle yakamızdan tutacaksa
Hadi boyle yaşa derken kalbimize sormuş mu?

Benle boyle konuşma
Kapıları kapatma
ikimize karşı bu dunya
bizi anlamıcaklar

beni aşkla aldatma
gerceklere kapatma
boyle kırık da bakma
beni daha da ağlatma

Similar threads

Bana Oyle Bakma Şarkı Sozleri Teoman Bana Oyle Bakma Şarkı sozu Bana oyle bakma anlayacaklar İkimize karşı bu dunya Bizi anlamıycaklar Bana oyle bakma yaklaşma Bana oyle dokunma İkimize karşı bu dunya Bizi anlamıycaklar Teoman Bu hayatta bizi boyle yakamızdan tutacaksa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
teoman irem candar bana oyle bakma şarkı sozleri teoman irem candar bana oyle bakma şarkı sozu teoman irem candar bana oyle bakma dueti Teomanİrem Candan Bana Oyle bakma İrem Candar Bana oyle bakma anlayacaklar İkimize karşı bu dunya Bizi anlamıycaklar Bana oyle bakma yaklaşma Bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Teoman Bana Oyle Bakma Şarkı Sozu Teoman şarkı Sozleri Bana oyle bakma Anlayacaklar İkimize karşı bu dunya Bizi anlamayacaklar Bana oyle yaklaşma Bana oyle dokunma İkimize karşı bu dunya Bizi anlamayacaklar Bu hayat da bizi boyle Yakamızdan tutacaksa Hadi boyle yaşa Derken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Eve Duşen Yıldırım Goksel Bana Oyle Bakma Şarkı Sozleri Eve Duşen Yıldırım Goksel Bana Oyle Bakma Şarkısı Bana oyle Bakma Anlayacaklar İkimize Karşı Bu Dunya Bizi Anlamıyacaklar Bana Oyle Bakma Yaklaşma Bana Oyle Dokunma Bizi Anlamıyacaklar İkimize Karşı Bu Dunya Bizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Teoman İstanbulda şarkısı sozu istanbulda şarkısı sozleri teoman 2019 Teoman İstanbul'da Kalbimi soktum, seni kazıyım derken Ta en derinden iliklerimden Barmen git başımdan sarhoşum zaten Aşktan kederden mutsuz kendimden İstanbulda, İstanbulda, İstanbulda, İstanbulda Savrulmuş her şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,505Konular
982,783Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt