Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tencerede Sufle

Tencerede Sufle
0
59

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
tencerede-sufle.jpg

Tencerede Sufle Tanımı İçin Gereçler

  • 2 tane yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı süt
  • 2 çay bardağı un
  • 2 yemek kaşığı dolusu kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 4 modül bitter yada sütlü çikolata
Üzeri için;
  • Pudra şekeri

Tencerede Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Şeker, yumurta ve vanilya köpürene kadar çırpılır.
  2. Süt, sıvı yağ, eklenip çırpılmaya devam, kakao, kabartma tozu ve son olarak da un eklenir akışkan bir kek hamuru elde edilir.
  3. Suffle kapları az margarin ile yağlanır. Karışım 4 kaba hisse edilir.
  4. Kapların içerisine ikişer tane kesim çikolata konur. İsteğe bağlı, ben sütlü çikolata koydum.
  5. Tencereye kaplar yerleştirilir ve kapların yarısına gelecek kadar tencereye su konur.
  6. Kapağı kapatılarak kaynayana kadar beklenir (Kapak temiz bezle sarılır, buharı kaplara gelmemesi için).
  7. Kaynadıktan sonra 3 dk ağzı açık halde, 7 dk kapağı kapalı formda pişirilir.
  8. Üzerine pudra şekeri serperek servis edebilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden kolay gelsin.
Tencerede Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt