bilgisayarci
FD Üye
Tencerede Köfteli Patates Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo kıyma
- 1 adet küçük soğan
- 2 kaşık galeta unu
- 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu yada 1 diş sarımsak
- Kimyon
- Karabiber
- Toz kırmızı biber
- Tuz
- 5 adet orta uzunluk patates
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 adet soğan ve tuz
Tencerede Köfteli Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Köfte için olan materyalleri karıştırıp 5 dakika kadar yoğuralım.
- Patatesleri elma dilimi doğrayalım.
- Köfteleri ve patatesleri kızartalım.
- Soğanları küp halinde doğrayıp pembeleşene kadar kavuralım.
- Soğanların üzerine salçayı koyalım ve kavuralım.
- Kızarmış patatesleri ve köfteleri koyalım. Üzerine sıcak su dökelim ve kısık ateşte 10 dakika pişirelim. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.