Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Temelden Fıkralar:))

Temelden Fıkralar:))

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Esas ve elma

Din dersinde hoca Temele sordu:

söyle bakalım TemelAdem ile Havva ne zamana dek cennette kaldılar?

Esas gayet ağırbaşlı:

Sonbahar'a değin

Hoca şaşırır:

Ne alakası var Temel?

Mantık bunu gerektirir hocamÇünkü elmalar sonbaharda olgunlaşır

Dursun Esas'e sorar:
Doktorlar ameliyatta neden maske takarlar?Temel bilgiç bir edayla:

Niye olacakYanlış ameliyat ettikleri hasta tanımasın diye

esas sıkılmaz
Dursun:

yahu Esas on yıldır posta memurusunon yıldır Allah'ın her günü mektup damgalarsınne sıkıcı iş bubıkmadın mı daha?

esas:

neden bıkayımher gün tarih değişiyor

TEMEL'İN KELİ
Dursun Esas'ine vakit görse onun saçsız kafasına takılırmış

Yina bir gün Dursun Temel'lın kelını okşayarak:

Tıpatıp benim hatunun poposuna ben zıyorBu duruma artık tahamül edemeyen Temel eliyle kel kafasını elleyerek:Dogru söylüyorsun tıpatıp karının poposu gibi

Esas'in uykusu

Sabah kahvaltısında Fadime Temel'e anlatıyordu:

Geceki gök gürültüsünü duymadın mı?

Temel:

Hayır duymadım

Fadime hayretle:

Nasıl duymazsın?Bir şimşekler çaktı,bir gökler gürledi kiii Aman Yarabbi

Temel öfkelendi:

Niye beni uyandırmadın?Benim şimşek çakarken uyuyamadığımı bilmez misin?*

Similar threads

Temel ve elma Din dersinde hoca Temele sordu: soyle bakalım TemelAdem ile Havva ne zamana kadar cennette kaldılar? Temel gayet sakin: Sonbahar'a kadar Hoca şaşırır: Ne alakası var Temel? Mantık bunu gerektirir hocamCunku elmalar sonbaharda olgunlaşır Dursun Temel'e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Esas ve elma Din dersinde hoca Temele sordu: söyle bakalım TemelAdem ile Havva ne zamana kadar cennette kaldılar? Esas gayet ağırbaşlı: Sonbahar'a dek Öğretmen şaşırır: Ne alakası var Temel? Mantık bunu gerektirir hocamÇünkü elmalar sonbaharda olgunlaşır Esas ile babası Esas bir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Temel'in Ayağı Kadının biri kalabalıkta Temel'in ayağına basmış Temel kadının yüzüne bakıp konuşmuş: Hanımefendiciğim ayağıma fazla geç bastınız,çünkü ben 15 takvim evliyim Sigaranın Zararları Temel Fıkraları Temel'le bir adam parkta oturuyormuş Esas de sigara içiyormuş Adam dumandan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Temel ve elma Din dersinde hoca Temele sordu: soyle bakalım TemelAdem ile Havva ne zamana kadar cennette kaldılar? Temel gayet sakin: Sonbahar'a kadar Hoca şaşırır: Ne alakası var Temel? Mantık bunu gerektirir hocamCunku elmalar sonbaharda olgunlaşır Temel ile babası Temel bir gun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
pazarlık Bir Karadenizli, bir Kayserili ve bir Diyarbakırlı aynı trafik kazasında ölmüş Cenazeleri kaldırılmış İkiüç gün geçmiş, diğer taraftan bakmışlar ki Karadenizli, çıkmış mezardan, üstünü silkeleyerek geliyor Önce büyük bir panik yaşanmış haliyle, daha sonra bakmışlar sıradan kanlı canlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt