Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

temel ile dursun

temel ile dursun
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dursun, saatlerin geri alinacagini duyunca,evdeki tum
saatleri toplayip
Saatci Temel'e gider
Ula Temel, saatler geri alunacakmis Bizde evdeki
saatleri senden satin aldigimiz icin sana
getirdikBunlari geri alacaksun
Temel: kendinden emin bir sekilde:
Oyle yagma yokBen de duydum ama 1 saat geri
alinacakmis 1 tanesini alirim ama digerlerini almamimagestemeliledursun5ad765cd5c369gifimagestemeliledursun5ad765cd5c369gif

Similar threads

Dursun, saatlerin geri alinacagini duyunca,evdeki bütün saatleri toplayip Saatci Esas'e gider Ula Esas, saatler geri alunacakmis Bizde evdeki saatleri senden satin aldigimiz için sana getirdikBunlari geri alacaksun Esas: kendinden muhakkak bir sekilde: Oyle yagma yokBen de duydum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
yakalanıyordum Fabrikada calışan uc kafadar işciden biri Kayserili, biri Adanalı biri de bizim Trabzonlu Temeldir Bunlar calışırlarken her gun patronun erkenden işten ayrıldığını fark ederler Uyanık Kayserili diğer iki arkadaşını cağırır: 'Bakın, patron boyle erkenden cıkıyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
yakalanıyordum Fabrikada çalışan üç kafadar işçiden biri Kayserili, biri Adanalı biri de bizim Trabzonlu Temeldir Bunlar çalışırlarken her gün patronun erkenden işten ayrıldığını fark ederler Uyanık Kayserili öteki iki arkadaşını çağırır: 'Bakın, işveren böyle erkenden çıkıyor ve dönmüyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Mahkemede hakim, Temel'e sormus; Kiminle evlisin? Bizum kariylan! Hakim sinirlenmis,; E, herhalde Sen hic erkekle evlenen duydun mu? Duydum tabi, nasil duymadum! Kimmis,? Bizum kari Bir inşaata amele alınacaktır Alınacak elemanları kalfa Cemal'in secmesi istenir Adaylar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
KIZ İSTEME Temel ve annesi kız istemeye giderlerVe kayın babası olacak kişi de temele şu soruyu sorar Sigara iciy misun? Yok icmiyrum İcki iciy misun? Yok icmiyrum Alemlere gidiy misun? Gitmiyrum Kızımı aldatır misun? Yok, imkansizdur Pana pi şey soyleyecek misun? Evet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
319
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt