Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

tembellik

tembellik
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar ben çok tembel bir insan olup çıktım hiçbişey yapasım gelmiyor sadece tv,bilgisayar gibi şeylerle zaman geçirip duruyorum okula dahi gitmeyecem devamsızlığım olmasa resmen orayada gidesim yok beni bul halden kurtaracak bi süre,dua veya ibadet var mı yardımlarınız benim için çok değerli olacak okuyan herkesten Allah razı olsun

Similar threads

1Empati yapın 2İffetli olun, iffetli yaşayın 3Nefse düşkünlükten vazgeçin 4Kitap okuyun, bol bol tefekkür edin 5Hayalinizi kontrol altına alın 6Ölümü çokça hatırlayın 7Evlenin, mümkün değilse oruç tutun 8Yalnız kalmayın, iyi arkadaşlar edinin 9Yaşantılarıyla örnek insanların öğütlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Yüce kitabımız Kur’an, bütün kainatın Allah’ı zikrettiğini haber veriyor: “Yedi kat gök, yer ve bunların içindekiler hepsi Allah’ı tesbih eder, Onu övgü ile tesbih etmeyen hiçbir şey yoktur Fakat siz onların tesbihini anlamazsınız O çok halimdir çok bağışlayıcıdırLinkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
TEVHİD İMAMI MUHAMMED BİN ABDULVAHHAB HAYATI, DAVETİ VE HAKKINDA YAPILAN İFTİRALAR derleyen: Ebu Umeyr bin Muhammed et-Turki KİTAB VE SÜNNETE DAVET YAYINLARI 2012/1433 YAYIN HAKKI İSLAM ÜMMETİNE VAKIFTIR, DİLEYEN ÇOĞALTABİLİR FİHRİST...
Cevaplar
1
Görüntüleme
812
Cinselliği Doğru Kullanmanın Yolu? Cinsellik ve Cinselliği doğru kullanmanın ve zinadan korunmanın yolları nelerdir? 1. Empati yapın İsterseniz öncelikle gözlerimizi kapatıp hayal burağına binerek Allah Resulü’nün yaşadığı zamana, Asr-ı Saadet’e doğru yola koyulalım. İşte bakınız orada bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
İngiliz Casusunun İtirafları (Özet) arşivinize alın zaman buldukça okuyun müslümana kurulan tuzakları anlamanınz bakımından çok faydalı bir eser İngilizler, Hıristiyanlık propagandası yapmak için Hempher’in itiraflarını yayınlamışlar Müslüman yavrularını aldatmak için, İslam bilgilerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt