Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tema Vakfı Çalışanları kimler

Tema Vakfı Çalışanları kimler
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tema Vakfında Kimler Çalışıyor?

Tema 11 Eylül 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un kurucusu, BM Çevre Ödülü sahibi

Hayrettin Karaca ve Tekfen Holding kurucu ortaklarından, TürkBDT Iş Konseyleri Başkanı Nihat Gökyiğit tarafından kurulmuştur

TEMA vakfında çoğunlu gönüllü olarak çalışanlar yer alıyor *

Similar threads

TEMA Vakfı'nın açılımı nedir? TEMA 11 Eylül 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un kurucusu, BM Çevre Ödülü sahibi Hayrettin Karaca ve Tekfen Holding kurucu ortaklarından, TürkBDT Meslek Konseyleri Başkanı Nihat Gökyiğit tarafından kurulmuştur TEMA Vakfının açılımı Türkiye Erozyonla Çaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Tema Vakfında Kimler Calışıyor? Tema 11 Eylul 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un kurucusu, BM Cevre Odulu sahibi Hayrettin Karaca ve Tekfen Holding kurucu ortaklarından, TurkBDT İş Konseyleri Başkanı Nihat Gokyiğit tarafından kurulmuştur TEMA vakfında coğunlu gonullu olarak calışanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Tema Vakfı kaç yılın da kurulmuştur? Sürdürülebilir hayat ilkesiyle doğal varlıkların korunmasında; ülkenin ve dünyanın geleceğinde söz sahibi olan topraktan gelen toplumsal barışı sağlayan, bilinçli, halkla bütünleşen, öncü bir STK olmaktır TEMA 11 Eylül 1992 tarihinde, Karaca Arboretum'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Tema vakfı nerede yerleşmiş şubeleri nerelerdedir Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı veya kısaca TEMA, 11 Eylül 1992 tarihinde, resmileşmiş olan çevreci vakıftır Erozyonla uğraş, ağaçlandırma ve doğal varlıkların korunması temel amaçlarındandır EMA, 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Tema Vakfı kac yılın da kurulmuştur? Surdurulebilir yaşam ilkesiyle doğal varlıkların korunmasında; ulkenin ve dunyanın geleceğinde soz sahibi olan topraktan gelen toplumsal barışı sağlayan, bilincli, halkla butunleşen, oncu bir STK olmaktır TEMA 11 Eylul 1992 tarihinde, Karaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt