Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Telefonun Yararları

Telefonun Yararları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Telefonun Yararları Hakkında Bilgi

Telefonun hayatımızı kolaylaştırdığı kimsenin yadsıyamayacağı bir bilgi Zararları konusunda tezler yazılıp çalışmalar yapılırken yararları konusunu da açıklamakta avantaj var

Telefon herşeyden önce iletişimin ayrılmaz bir parçası Gündelik hayatta uzaklık olarak çok uzakta bulunan kişiler ile bile kısa sürede ileitşim kurmamızı sağlayan telefon, çoğu zaman hayat kurtaran bir makine de bununla birlikte

Bilhassa ivedi durumlarda kurtarıcı olan telefon olmasa belirli olun böylece çok kazada ölümden kurtarılan ahali da olmazdı Ulaşım, haberleşme, güvenlik, afiyet, eğitim gibi sayısız alanda telefonu kullanırız Eğer telefon olmasaydı tüm alanlarda elimiz kolumuz bağlanırdı *

Similar threads

Telefonun Yararları Hakkında Bilgi Telefonun hayatımızı kolaylaştırdığı kimsenin yadsıyamayacağı bir bilgi Zararları konusunda tezler yazılıp araştırmalar yapılırken yararları konusunu da acıklamakta fayda var Telefon herşeyden once iletişimin ayrılmaz bir parcası Gundelik hayatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Günümüzde hayatımızın vazgeçilmez bir parçası telefonTelefonun hayatımıza getirdiği kolaylıklar saymakla bitmezTelefon ilk önce haberleşme almak üzere ulaşım,güvenlik, afiyet, eğitim Gibi sayısız alanda telefonu kullanırız Eğer telefon olmasaydı bütün alanlarda elimiz kolumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Telefonun onemi nedir? Telefon Neden Onemlidir? Telefonun hayatımıza getirdiği kolaylıklar saymakla bitmez Ulaşım, haberleşme, guvenlik, sağlık, eğitim Gibi sayısız alanda telefonu kullanırız Eğer telefon olmasaydı butun alanlarda elimiz kolumuz bağlanırdı Sevdiklerimizle haberleşmenin en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Telefonun önemi nedir? Telefon Niçin Önemlidir? Telefonun hayatımıza getirdiği kolaylıklar saymakla bitmez Ulaşım, haberleşme, emniyet, afiyet, eğitim Gibi sayısız alanda telefonu kullanırız Eğer telefon olmasaydı tüm alanlarda elimiz kolumuz bağlanırdı Sevdiklerimizle haberleşmenin en basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Gunumuzde hayatımızın vazgecilmez bir parcası telefonTelefonun hayatımıza getirdiği kolaylıklar saymakla bitmezTelefon oncelikle haberleşme olmak uzere ulaşım,guvenlik, sağlık, eğitim Gibi sayısız alanda telefonu kullanırız Eğer telefon olmasaydı butun alanlarda elimiz kolumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt